Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szívta e meg már valaki, aki...

Szívta e meg már valaki, aki jómóduhoz ment direkt férjhez, utána meg lapátra tették? :D

Figyelt kérdés
Aki a pénzt is nézte közülletek esetleg arra lennék kíváncsi. És, hogy gondolt e arra, hogy az végül is úgysem lesz az övé, szal átgondolta e ezt. Pofáraeséses történeteket várok. :D
2010. júl. 13. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyám. Aztán pofáraesett, mert elváltak. Most meg mindenféle módon próbál keresztbetenni nekem, hogy kitúrjon az örökségből. Már most. 18 éves vagyok. No comment.
2010. júl. 13. 11:45
 2/12 A kérdező kommentje:
őszintén sajnálom.
2010. júl. 13. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, jobb nekem nélküle, sokkal nyugodtabb vagyok. De azért köszi. :)
2010. júl. 13. 11:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

egyik ismerősöm van így. 33 éves elvált anyuka 2 gyerekkel. mindig is a pénzes pasikra hajtott, mert neki kell jó kis nyaralás, síelés, jó cuccok stb. 3 éve összejött egy gazdag de nagy tahó pasival. mégcsak nem is jó pasi, eleinte nekem panaszkodott,hogy milyen az arca, meg nem is művelt . na de hát gazdag tehát összejött vele azóta "együtt" vannak, de úgy hogy a férfi nem hajlandó összeköltözni vele, a gyerekeit sem kedveli nagyon, a csaj mellett szeretőket tart. megalázott helyzetben van, sokszor sír, meg idegileg kimerült a pasi miatt. na de RAGASZKODIK hozzá, mert pénzes és így biztosítva vannak a nyaralások, utazások, motorcsónakozás stb...

felfordul a gyomrom tőle és nem sajnálom egyáltalán, aki ilyen pénzéhes az megérdemli az ilyen sorsot.

2010. júl. 13. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
ne haragudj, de ez majdnem törvényszerű, én ezért is mondom, hoyg egy szappanoperában nagyon szép dolog azúri fiú és a parasztlány szerelme, de a valóságban ez nem működik, és csakis hasonló körökből szabad eleve válogatni, mert különben az akaratlanul is problémához vezet
2010. júl. 13. 11:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Biztos van olyan is, hogy megszereti és pont mondjuk gazdag a másik fél, most ilyen is lehet. Azt megértem esetleg, hogy ha tetszik neki akkor nem egy csórót fog választani mármint ha nőről beszélünk, mert lássuk be egy életszinvonalat becsületes munkával felépíteni az egy generációt fel is ölelhet, élete meg csak egy van az embernek. De rühhelem az olyan nőket nagyon. És még meg is változik máshoz viszonyítva, fenthordják az orrukat. Keresse meg magának azt a pénzt és akkor pampoghat. :P
2010. júl. 13. 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor törvényszerű a pofáraesés ha nincs mögötte igazi érzelem. és a legtöbb esetben ez van. a férfi végülis megveszi a csajt, és közben meg semmibe veszi mivel nem szereti. történhet úgy hogy gazdag, de normális értékrendű pasi összejön egy szegény de szintén normális értékrendű lánnyal. ha van köztük igazi érzelem akkor semmi gond nem lesz, ha csak érdek kapcsolat akkor jön a pofáraesés.
2010. júl. 13. 11:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze. Van olyan hogyne lenne. Csak ritka hogy a normális csaj is ne fordulna át, mert azthiszi, hogy ha már neki nuni lett ott lent akkor ő mi sokat tett azért, hogy olyan pasija legyen. régi ismerősünkhöz vágta hozzá a pasija hogy mennyi pénzt adott neki. A bunkója meg: " lebasztad azt te már bőven" na? :D
2010. júl. 13. 11:59
 9/12 anonim ***** válasza:
33%

hát látod, erről beszélek ... ez a relaitás, nem kell álomvilágban ringatni magunkat, egy legfelsőbbkörös II kerületi budai soha nem fogja egyenrangúként kezelni a VI. ker-i pénztelen nőt, ez teljesen egyértelmű.

de kinek nem az ?

2010. júl. 13. 12:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Én még azokat a lófejü, egérfejű nőket bírom akik csórók mint állat, és összejönnek egy csávóval, a smink ugye úgy ahogy hat rájuk. Oszt mikor megszólalnak mintha szecska mestert látnám a tininidzsa teknőcökből. Csuda ribik.
2010. júl. 13. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!