Szerintetek mit csináljak? Normális ez? Nagyon el vagyok keseredve.
A nyári szünet idejére ideköltöztem a páromhoz, meg a családjához. Már 3 éve együtt vagyunk, szinte állandóan itt vagyok náluk.
Neki van egy öccse, annyi idős mint én. Lett egy barátnője, és elhozta őt bemutatni. Én egyszerűen nem bírom elviselni, ha itt van. Idegesít és nagyon féltékeny vagyok. Nem akarom azt se hogy a barátom közelébe kerüljön. Bár szerencsére a barátom ezt tudja, és megért engem, meg nagyon sajnál. Ő szóba sem áll a lánnyal, nem foglalkozik vele, őt is idegesíti amikot itt van, mert tudja, hogy milyen rossz nekem. De mit csináljak ezzel az egésszel??? Segítsetek léci!!!
/amúgy 18 vagyok, a párom 20/
Az lesz a vége, hogy téged dob a barátod. Ez természetellenes és egyben óvilági gondolkodás.
Változtasd meg magad, BÍZZÁL SAJÁT MAGADBAN. Talán te nem vagy elég jó ahhoz, hogy kiállod a mérleglést egy másik nő mellett. Ha így godnolod, akkor önbizalom hiányában szenvedsz. A megoldandó problémád tehát ez, az önbizalom hiányára keress megoldást.
Hiába vagy 18 éves, ha még az egyik 15 éves kommentelő is érettebb nálad . . .
Mit lehet ezen nem érteni? Féltékeny vagy a csajra, félted tőle a párodat (szóval nem bízol benne, akkor meg minek vagytok együtt?), eddfig Te voltál a családban a "vendég, most más is kap figyelmet, és ez nem tetszik.
A párod öccsének a kapcsolatához Neked az égvilágon SEMMI KÖZÖD nincs! Te ott csak egy megtűrt személy vagy, hiába vagytok együtt már 3 éve. Ha családtagnak tekintenek is, AKKOR SEM VAGY AZ!!!!
Ha végképp nem bírod elviselni a dolgot, költözz haza a szüleidhez, otthon gyakorold az önsajnálatot.
De 18 évesen illendő lenne felnőni (agyilag is)!
Új fejlemények:
Az sem gáz szerintetek, hogy a csaj állandóan bámulja a pasimat, folyton mosolyog rá, mindig körülötte próbál lenni? Olyan mintha engem ki akarna túrni. Kb. mintha ott se lennék. Mintha élvezné, hogy két pasival van egy házban, és mindegyiknek teheti a szépet. Persze a barátom ezt nem veszi észre, mert szerencsére nem veszi észre, mert rá se néz, de ez akkor is totál idegesítő. Az a leggázabb, amikor a csaj már kb 10 perce őrá mosolyog, hogy a barátom végre észrevegye, és mikor rájön hogy ez nem jön össze, akkor feladja, és később próbálkozik újra. Mi lesz. ha ezt akkor fogja csinálni, amikor én mondjuk otthon leszek, és a barátom itt lesz egyedül???
Ja, az meg a másik, hogy a csaj állandóan szétszórja mindenfelé a női dolgait. :S Múltkor például a barátommal megtaláltuk a használt bugyiját... (még jó, hogy ott voltam) Ezenkívül egész nap félmeztelenül rohangál a házban. Egyik reggel pl. kijött a szobából egy szál tangában. :S :S Szerencsére csak én láttam. De ez az egész egyre idegesítőbb.
Még igy is azt mondjátok, hogy én vagyok a köcsög?? Léci írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!