Szerintetek mit csináljak? Normális ez? Nagyon el vagyok keseredve.
A nyári szünet idejére ideköltöztem a páromhoz, meg a családjához. Már 3 éve együtt vagyunk, szinte állandóan itt vagyok náluk.
Neki van egy öccse, annyi idős mint én. Lett egy barátnője, és elhozta őt bemutatni. Én egyszerűen nem bírom elviselni, ha itt van. Idegesít és nagyon féltékeny vagyok. Nem akarom azt se hogy a barátom közelébe kerüljön. Bár szerencsére a barátom ezt tudja, és megért engem, meg nagyon sajnál. Ő szóba sem áll a lánnyal, nem foglalkozik vele, őt is idegesíti amikot itt van, mert tudja, hogy milyen rossz nekem. De mit csináljak ezzel az egésszel??? Segítsetek léci!!!
/amúgy 18 vagyok, a párom 20/
Változz meg és ne légy ilyen hisztis pcsa mert akkor nem lesz barátod nemsokára.
Mégis mit ártott neked az a lány? Rgyáltalán nem normális amit csinálsz.
A barátod öccsének a csajára fújsz? Most tényleg? O.o
Szerintem nem normális. Gondold át, mi nem szimpi a csajban. Nem kötelező hogy legjobb barátnők legyetek. DE! Te abban a házban vendég vagy, és nincs jogod beleszólni, hogy ki mehet oda és ki nem.
szia!
Ha az acsaj tegyük fel szebb vagy csinosabb is mint Te, neked csakis arra szabad gondolni, hogy a párod benned talált meg valamit, és ugyanolyan klassz csaj vagy, mint ő.
Attól, hogy az öccse barátnője, miért ne lehetnétek egy légtérben?? miért ne beszélhetnének? Nem értem?! Szemmel veri a párodat, vagy mi?
Ha szeret a barátod, eszébe se lesz megcsalni.
Ez csak a Te agyad szüleménye, meg az egész pánik.
Egy kicsit tényleg túlaggódod...És mi lesz akkor ha a párod elkezd dolgozni és a munkahelyén nők is lesznek??Akkor be se menjen inkább dolgozni?
Nem gondoljuk másként. Nem a zte dolgod hogy más kivel jár és kit visz a házába? Te mit adsz a közösbe 18 évesként? Véletlenül nem ők tartanak el? Neked nincs apucid meg anyucid akinél lakjál?
Szerintem a barátod örökre egy helyen fog dolgozni? Ugyan már, vegyél vissza mert nem sokéig maradsz családtag.
én nem akarlak tovább oltani, de az előttem szólóknak mind igaza van. Sokat már nem tudok hozzá tenni... És tényleg jobb lesz, ha kicsit változol, mert hosszú távon nem fogja a párod elviselni ezt a rövid pórázt...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!