Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Normális ez? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

A nyári szünet idejére ideköltöztem a páromhoz, meg a családjához. Már 3 éve együtt vagyunk, szinte állandóan itt vagyok náluk.

Neki van egy öccse, annyi idős mint én. Lett egy barátnője, és elhozta őt bemutatni. Én egyszerűen nem bírom elviselni, ha itt van. Idegesít és nagyon féltékeny vagyok. Nem akarom azt se hogy a barátom közelébe kerüljön. Bár szerencsére a barátom ezt tudja, és megért engem, meg nagyon sajnál. Ő szóba sem áll a lánnyal, nem foglalkozik vele, őt is idegesíti amikot itt van, mert tudja, hogy milyen rossz nekem. De mit csináljak ezzel az egésszel??? Segítsetek léci!!!

/amúgy 18 vagyok, a párom 20/

2010. júl. 12. 12:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Én pedig megértelek. Biztos, hogy rossz ez a helyet neked. Átlátom a dolgot. Az ember tényleg bizonyos szituációkban nehezen fogadja el az újat, főleg, ha jól is néz ki a csaj, esetleg olyan fajta aki kelleti magát. Gondolom, ha egy szolid, normális lány lenne, akkor nem zavarna annyira, mert nem feltételeznéd, hogy akár a pároddal is kikezd (ahogy írtad fűvel fával lefekszik). Hát az ilyen típusú csajoktól én is félteném a páromat, ha megbízható a párom, ha nem. Az emberben akkor is ott van az érzés, hogy mi van akkor, ha éppen nem vagyok ott, az öcsike sincs otthon, és esetleg kettesben maradnak a párommal. Sok nőnek semmi sem szent. Elképzelhető, hogy te is ezt látod benne. Én is féltékeny lennék, pedig nem vagyok egy féltékeny típus.

Látom elég sokan nem értenek veled egyet, de megkérdezném, ha a család házába beköltözne egy olyan nő, akiről rossz vélemény alakult ki, hogyan gondolkodnának?

2010. júl. 12. 14:25
 12/25 anonim ***** válasza:

Eddig arról volt szó hogy elhozta bemutatni, ez nem azt jelenti hogy ott lakik. De ha így nézzük akkor másnak sincs joga ott lakni mert itélni meg hogy mi a jó és a rossz? Akkor költözzön ki ő is...

Az én családomba nem költözhwt be csak úgy akárki viszont a barátom családjában meg sem mukkannék mert semmi jogom hozzá! Eltűrném vagy ha nahgyon rossz lenne akkor költöznék haza ahol a helyem van és ahol lehet véleményem.

2010. júl. 12. 14:49
 13/25 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit félreértettétek, amit írtam. Az, hogy nem bírom elvislni a csajt, az nem azt jelenti, hogy állandóan beszólogatok neki, meg szándékosan megbántom, stb. Egyáltalán nem mutatom ezt ki. Kedves vagyok vele, meg normális, ugyanis tudom, hogy hol a helyem, meg hogy itt nem csinálhatok azt amit akarok. De igazából szomorú vagyok, meg nem akarom ezt az egészet, féltem tőle a barátomat, és nem akarom hogy ez a lány közelében legyen.
2010. júl. 14. 14:27
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

de nem érted hogy akkor sem tudsz vele mit tenni? ha beleőrülsz sem fog eltűnni ha a barátod öccsének kell a csaj. szal vagy megkattansz vagy elfogadod.

L/15

2010. júl. 14. 14:33
 15/25 A kérdező kommentje:
Kösz. Látszik, hogy csak 15 éves vagy. Kiváncsi lennék te mit csinálnál, ha veled történne ilyen. :)
2010. júl. 14. 14:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Miértm szerinted mi lenne a helyes? Ha kiüldöznéd a csajt? Tudod a világ nagy része nem abból áll ami neked jó hanem abból ami neked nem jó. Látszik hogy csak 18 vagy és nem érted ezt még...
2010. júl. 14. 15:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem el kellene fogadnod ezt a helyzetet. Ha valódi szerelem van köztetek, nem kell féltened a párod. Én helyedben nem azt hangsúlyoznám neki, a nap 24 órájában, hogy jaj szegény én, itt van az a másik és én annyira szomorú vagyok, hanem elővenném azokat a jó dolgokat belőlem amiért annyira tud szeretni és amiért velem van. Nem holmi jelölt sógornőre szentelném figyelmem, hanem kizárólag RÁ (mármint a páromra) és RÁNK. Így tutti nem lenne helye másnak az életünkben.
2010. júl. 14. 15:37
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem veled jár az a lány, hanem a pasid öccsével, neked az teljesen mindegy, hogy milyen. És ha bagózik, és ha drogozik? Neked mi közöd hozzá? Ha ők szeretik egymást egészségükre! Vagy esetleg az öcsire is igényt tartanál és ezért fáj, hogy barátnője van?
2010. júl. 14. 15:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a ti kapcsolatotok el van laposodva, az övéké meg friss és elvannak egymással jobban mint ti, aztán irigyled. Vagy: a "fogadott" családban eddig te voltál A vendég, most meg a figyelem megoszlik, ezt nem viseled. Bárhogy nézzük, VELED van a baj. Gyógyítsd ki magad ebből, különben egyedül maradsz
2010. júl. 14. 16:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Jajistenem...az ilyen csajok miatt, mint te, szégyellem néha, hogy én is nő vagyok! SEMMI, de semmi közöd nincsen hozzá, hogy a párod öccsének milyen barátnője van...ha iszik, ha füvezik, ha k*rválkodik, mindegy, mert ismétlem: neked ebbe egyáltalán nincs beleszólásod. Valahova befogadtak, és te azzal hálálod meg, hogy rombolod a barátod viszonyát a testvérével (mert nem igaz, hogy nem csináltál semmit: fent írod, hogy szóltál a barátodnak, hogy milyen rossz neked ez, ő meg jó eséllyel szólni fog az öccsének...). Hát gondolkozzál már el...
2010. júl. 14. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!