Veletek volt olyan, hogy anyos kozolte, ne feledkezzetek meg rola es hogy miert latogatjatok nagyon ritkan meg nem ultok a nyakan egesz nap?
Sok a dolgunk elfoglaltak vagyunk. Tanulunk dolgozunk kulon elunk.. Nem voltam tiszteletlen. Megmondtam,hogy ertse mar meg az eletunk nem rola szol..
Itt nem arrol van szo h tudomast se veszek,hanem arrol h nem megyek vele vasarolni kozos program nincs kozos temank stb..megmondtam h idosebb nem a korosztalyom..
B@@@@@sssszzzaaaaa meg! Ezt nem hiszem el... Ilyen nincsen !!!!! :( Mi ez ?
Komolyan 2 kezem osszeteszem.. Anyosomekkal parom tartja X par naponta 1 heten a kapcsolatot..en megyek 3 havonta de nekem eleg annyi...-.- ugyanis. Ez egy piti dolog de sok ilyen sz@r volt h: Anyos adott 1 oblitot amit amugy ok is csak kaptak xD (adott mast is ami viszont eleg jo azert) de volt ez az ominozus friss levendula illatu oblito. Odaadta a paromnak kozbe szolt neki ha mar en soha nem megyek mert ez meg az akk o kuldi hasznaljuk el. Ok. Megszagoltam borzalmas. Irtam neki chaten h koszonom en is de legkozelebb had szagoljam meg elotte h biztos en is szeretnem e es h koszi. Tudod mi volt? 2 napra ra vmi segitseg miatt hivta parom h mittomen mit hozzon mar fel. Volt 2 db papirzsebkendo meretu csomag..azzal az indokkal..h elmondhassa neki h EN milyen serto vagyok. Na most kionthettem volna..de akkor onnantol nincs megallas.. parom nem engedi kionteni de nem muszaj azzal mosnunk..viszont budos !! Es volt meg ilyen huzasa. Megmondtam h XY dolog nem tetszik ne csinalja. Szemembe : jol van ertelek amugy stb sziasztok puszii stb stb. Hatam mogott: "en probalok ledves lenni fiam de a baratnod akivel X sok eve vagy folyton megsert.." Kesz nekem ez nem hianyzik. Leoffoltam.. Minimalis apro tiszteletet megadom de telibesz#rom h odamenjek.. Majd parom : igy h akarsz a csaladom tagja lenni..
Jaa.. valoszinuleg az teljes mertekben rendben van,hogy a hatam mogott a paromnak azt mondogatta milyen rosszul esett neki XX dolog,de elottem azt mondta h minden oke erti kedvel sziasztok puszi. Neked se esne jol ha a hatad mogott mondja ki a bajat..
Igen! Van joszandek benne! De az illedelmesen elfogadni majd kidobni-n kivuk nem sok mas opcio van..budos az oblito. Ez csak egy piti dolog !! Mas is megkoszonte volna csak max kidobja..
Nekem mamám ilyen.
Én 12 órázok, rendszertelen beosztásban, párom 3 műszakban van. De menjünk már el hozzá vagy 2 naponta..
Egymással alig tudunk időt tölteni. Inkább kettesben akarnánk mi is programot.
Ha azt mondjuk, hogy nem tudunk menni, ő se érti meg...
Sajnos ez van. Hiába magyarázod el a dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!