Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyosom kikeszitt honapok...

Az anyosom kikeszitt honapok ota mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig nm foztem kulon,egy ideje ugy dontottem hogy azt teszem mivel veszekedes volt amiatt h nm eszek a foztjebol de volt olyan amit nm szeretek es nem mondtam meg azert h ne sertsem meg. De most hogy mindenem "kulon van"(egy konyhank van) nem tetszik neki semmi sem csak nez cauful vagy beszel csuful de mindig olyankor mikor jegyesem nincs itthon en mar kezedem megelegelni es nem tudok mit tenni...Segitség!!!
2019. jún. 1. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:
Nem haragszom de nem vagyok lusta mindig en mososgatok mosmanaban mar csak en teszem be a mosogepbe a ruhakat mosni kiterittem es osszegyujtom mikor megszaradtak. Takarittani is en takarittok majdnem mindenhol en dolgozok nem a parom tart el ha valami odaegettem mindig kiauroltam kertbe kulon van teve mindenem abbol fozok mire en dolgoztam ra nem pedig anyosom minden fogyasztasnak a felet fizetem vagy fizessuk parommal egyutt mikor hogy jon ki...mindenhova elmegyek ahova szukseges miota itt lakok a paromnak en vasalok meg minden nem pedig o szoval mindent megteszek amit egy nonek vagy felesegnek kell meg a szarnyasoknak is enni adok mikor hazajovok mostanaba en zarom be este oket. Szoval itt nem arrop van szo hogy en kihasznalom a fiat sot segittek neki mindenben es tamogatom nekem o a fontos. Szoval itt nincs szo arrol hogy lusta lennek meghogy anyosom csinal mindent en meg nem hanem epp forditva jonnek ki a dolgok. Olyankor csinal tobbet mikor aposom itthon van egy hetig mikor hazajon kulfodrol maskor pedig kimegy a kapuba beszelgetni a szomszedokkal es akkor ki csinal meg mindent en vagy o?
2019. jún. 1. 15:18
 32/78 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy akarmit teszek az anyosomnak nem tetszik mindent o csinal allitolag de megis en csinalom meg masok elott szineszkedik hogy milyen joba vagyunk es a vegen olyan mint egy boszorka szeretem a fiat de ezek nem viselkedesek amiket o visz vegbe meg dolgozni sem jar hanem az aposom megy kulfoldre dolgozni es egy honapba egy heten egyszer jon haza es megis o az ugyes es allitolag nelkulle semmi sem lenne de o nem latja azt amit csinal mikor nincs itthon ez a nagy problema es akkor persze hogy a partjat fogja a felesegenek hogyha nem tudja hogy mindent en csinalok delutanonket mikor hulla faradtan hazajovok a munkabol es meg a hazimunkat is el kell vegezzem o meg egesz nap itthon van es megsem nincs ideje legalabb mosogatni
2019. jún. 1. 15:22
 33/78 anonim ***** válasza:
93%

Pont ezek miatt az egyetlen megoldás az, hogy külön költöztök (hiszen te nem az anyósjelölthöz akarsz hozzámenni és vele élni, hanem a párodhoz), a párod viszont erre nem hajlandó. Tehát vagy mégis hajlandó lesz, ha tényleg szeret, vagy semmilyen esélyed nincs arra, hogy ez az élhetetlen helyzet megváltozzon. Az anyósjelölted téged soha nem fog szeretni, de ha még szeretne is, akkor sem lehet együtt lakni életvitelszerűen két idegennel, akihez amúgy semmi közöd nem lenne.

Anyukád mért nem szíveli ezt a fickót? Lehet, hogy azt is érdemes megfontolni, hátha ő az élettapasztalatával olyat is észrevesz, amit te még nem.

2019. jún. 1. 15:40
 34/78 A kérdező kommentje:
Az anyam semmit nem tud ezekrol mivel nm akarom elmondani mert az lenne a valasza hogy nekem kellet a parom akkor halgassak most ne panaszkodjak mert o megmondta hogy nem nekem valo ez a ferfi
2019. jún. 1. 15:52
 35/78 A kérdező kommentje:
Azert nem szivleli mert valaki olyat mondott rola ami nem igaz es o elhitte most pedig mikor kederult h nem ugy van ahogy az a bizonyos szemely mondja akkor hallgat
2019. jún. 1. 15:54
 36/78 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egy dolog miatt nem mondaná, hogy nem hozzád való. Többmindent is látott, hidd el. Pl. azt is, hogy ilyen helyzetben, amilyenről a kérdésed szól, a párod nem fog tenni semmit, hogy jobb legyen neked, vagyis hogy nem számíthatsz rá a bajban... Én is úgy látom...
2019. jún. 1. 15:55
 37/78 A kérdező kommentje:
Nem epp ugy van mindig szamithattam ra eddig soha nem volt baj de mikor a koltozesrol van szo tereli a temat es nem ertem miert hiszen masrol mindenben tamogat
2019. jún. 1. 15:57
 38/78 anonim ***** válasza:
100%
Minden másban, csak pont abban nem, ami a legfontosabb lenne: hogy nyugodtan élhess, mégpedig vele, nem olyanokkal, akik megkeserítik az életedet... Gondold meg, hogy ez-e a boldogság.
2019. jún. 1. 16:08
 39/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted, hogy miért: azért, mert neki így jó az anyja mellett, és egyáltalán nem érdekli, hogy neked rossz! Nem süket, meghallja ő a kérésedet, csak esze ágában nincs figyelembe venni! Mert a te boldogságod őt nem érdekli, csak a sajátja. Ráadásul anyagilag könnyebben. Ilyen körülmények között nem indokolt, hogy vele maradj, mert semmi nem fog megváltozni, pontosan ugyanígy fogsz szenvedni! Egy egészséges férfi nem a szüleivel akar lakni, hanem a partnerével!
2019. jún. 1. 16:25
 40/78 A kérdező kommentje:
Meggondoltam mar nem egyszer es most azt hiszem valasztas ele teszem ha jon velem jo ha nem akkor elveszitt es kesz csak annyi hogy nehez lesz tultenni magam rajta...
2019. jún. 1. 16:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!