Az anyosom kikeszitt honapok ota mit tegyek?
"Az anyosom ... jegyesem"
Tehát nem az anyósod.
"Eddig nm foztem kulon,egy ideje ugy dontottem hogy azt teszem mivel veszekedes volt amiatt h nm eszek a foztjebol"
Ha eddig is veszekedés volt abból, hogy nem eszel a főztjéből, akkor most min csodálkozol? Ha újabban külön főzöl, akkor nyilván még kevésbé eszel az ő főztjéből, ettől (is) van megsértődve: hogy neked nem elég jó az, amit ő főz, nem becsülöd meg a főztjét, tehát őt magát sem, stb.
"es nem mondtam meg azert h ne sertsem meg"
Vagyis nem voltál vele őszinte. Ez csak még egy ok, hogy meg legyen sértődve. Attól, hogy nem mondtad meg egyenesen, még nagyon jól tudja ő, hogy mi a helyzet, nem hülye.
"most hogy mindenem "kulon van"(egy konyhank van) nem tetszik neki semmi sem csak nez cauful vagy beszel csuful"
Nyilván egy csomó kellemetlenséggel jár számára is, hogy mindenetek külön van, és ez nem tetszik neki. Teljesen érthető, hiszen gyakorlatilag lenyúltad a fél konyháját: mindenhol a te dolgaidat (edényeidet, kajáidat, stb.) kell kerülgetnie. Ha veled történt volna ez, repesnél az örömtől?
"de mindig olyankor mikor jegyesem nincs itthon"
Amikor ő nincs otthon, akkor te se legyél otthon.
Egyébként te miért vagy otthon? Lehet, hogy az is a baja, hogy te nem dolgozol, csak a fiát dolgoztatod.
Együttélés hátránya pont ez. Ha zavar, akkor el kell költözni, mondjuk eleve nem is szabadott volna odamenni. Ha csak kifogás van miért nem tudtok költözni, akkor tűrj tovább. Más tanács nincs.
Vagy megszoksz vagy megszöksz..
Csak megjegyzem. Nekem van anyósom. Imádom, nagyon jól megvagyunk. Fiatalos, vagány. Nem élünk egy fedél alatt, de a férjemmel minden hétvégén megyünk, és olyankor jókat röhögünk, elvagyunk. De ha így viselkednék mint te, tuti az anyósom aki komolyan egy tündéré, keresztbe lenyelne.
Na ezért nem szabad együtt élni két generációnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!