Mit tegyek, ha az anyós a kicsi fiára rá van szállva?
Az egyetlen kicsi fiának kellene tenni ellene. Rászólni amikor ragad, megkérni, hogy ne hívogassa folyamatosan, és közölni vele, hogy ne akarjon folyton veletek lenni. Nem teszi meg vagy nem túl határozottan teszi, és nem ér semmit ha szól? Nos, azért, mert tényleg anyuci pici fiacskája.
Vagy elfogadod ezt a helyzetet és tűröd, vagy keresel olyan társat, aki már nem az anyja csöcsét szopja.
Anyám 30 éves korában összejött egy ilyen férfival, csak ott ugyanígy viszonzásra került ez az abnormális kötődés. Ugyan ők 13 évig voltak együtt, de az anyja leplezetlenül ellene dolgozott a kapcsolatuknak. Természetesen, ha anyám ezt szóvá tette a barátjának, még ő volt a rossz. Sose felejtem el, amikor az anyjának kilátásban volt egy leendő partner, mennyire féltékeny lett rá a fia. Az anyja is ugyanígy féltékeny volt a saját fiára. Ő is mindig azt leste, hogy minél inkább közéjük férkőzzön.
Azt tudom javasolni, ha nálatok is ennyire ráhagyja az anyjára ezt a mániákus viselkedést, akkor gondolkodj el a kapcsolatotokon, mert nagyon sok fájdalmat tud okozni egy ilyen anya-fia kapcsolat, kiváltképp, ha a fiú is az anyja oldalán áll ebben. Sajnos anyám révén volt szerencsém ezt végignézni.
Nálunk is ez volt.
Elmagyaráztam a páromnak, hogy ez nem normális így. Álljon a sarkára, legyen felnőtt, férfi.
Végül megtette, nem ment könnyen, de fokozatosan leépítettük az anyját.
Már nem hívogatja minden órában. Megbékélt a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!