Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom ide akar költözni...

Anyósom ide akar költözni hozzánk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már laktunk együtt, de nekem kellemetlen volt az egész. Alapvetően más az értékrendünk, más az eletfelfogasunk. Nem veszekedtünk akkor sem amikor együtt laktunk, de en nem bírtam elviselni. Igy jóban vagyunk, hogy most külön lakunk. Ő albérletben lakik, és ide akar költözni hozzánk, hogy ne kelljen azt fizetni. Azt mondja nekünk besegít, de nekem nem ér annyit, hogy boruljon a béke, és újra állandóan ideges legyek

Hogy mondjam meg neki?Férjem se szeretne, hogy ide költözzön, de nem meri neki megmondani...

2019. máj. 10. 20:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Utolsó a kettő nem összehasonlítható. De elmondom neked, hogy olyan munkahelyem van, hogy nincs közvetlen főnököm. Reggel is délután is akkor megyek jövök amikor akarok.
2019. máj. 12. 14:21
 22/30 anonim ***** válasza:
64%
Nincs anyós, ha idegesít nehogy belemenj. Ha a párod nem fogja fel azt ott bajok vannak. De hagyj neki is idot, es ne agresszivam probald vele megertetni.nmert megis az anyja.
2019. máj. 13. 10:47
 23/30 anonim ***** válasza:
87%
"Hol hit, ott szerelem, hol szeretet ott béke, hol anyós, ott vége."
2019. máj. 14. 18:12
 24/30 A kérdező kommentje:
Akkor semmi esetre se. :D
2019. máj. 15. 09:36
 25/30 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nrm kell kertelni. "Nem akarjuk, hogy ideköltözz. Mi jól megvagyunk így. Külön életet akarunk. "

Biztos lesz durci, hiszti, de ha nem mondjátok meg érthetően, egyenesen, akkor el fog húzódni az egész, és bepróbálkozik még párszor.

2019. máj. 20. 07:41
 26/30 anonim ***** válasza:
Szia. Sikerült megbeszélni? Hogy fogadta?
2019. jún. 4. 15:28
 27/30 A kérdező kommentje:
Szia. Nagyon nem tetszett neki. Megsértődött. Azóta nem beszéltünk még.
2019. jún. 7. 09:40
 28/30 anonim ***** válasza:
76%

Nem baj, ha bedurcizott, élje az életét.

Mi mind azt tesszük. :)

2019. jún. 8. 17:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Szia. Mi a helyzet azóta?
2020. szept. 21. 09:17
 30/30 A kérdező kommentje:
Azóta sem bírom. De halisten maradt ahol van, de azóta sem szeret dolgozni.
2020. okt. 27. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!