Anyós ide akar költözni segítség?
Szerintem se más a két dolog.
Viszont azt nem értem, miért neked kéne ellátnod? Párod nagymamája, lássa el ő.
öregotthon...
Megértelek, és szerintem húzzatok határokat a pároddal. A te oldaladról sem, az övéről se jöjjön senki.
Az én nagyimnál is megvoltak az alaprizsakörök, de mivel senki nem akarta, hogy hozzá költözzön (pedig ő nem undorító, inkább csak zsémbes), belátta, hogy tényleg idősek otthonába költözzön. Azóta is nagyon szeret ott! Évente 2-3 alkalommal látjuk, van hogy nálunk tölti a karácsonyt/húsvétot. Vannak barátnői, pletykálnak, van foglalkoztatás, stb. De tényleg, ha ezt valahogy meg tudnátok oldani, hogy egy kisebb, jó idősek otthonába kerülhessen, ahol foglalkoznak vele, az nagyon jó lenne. Ugyanúgy meglátogathatjátok ott is kétnaponként, lenne aki mos/takarít/főz rá.
Ha egyébként mégis hozzátok kerülne, akkor kössétek ki neki a határokat: nem húgyozhat felmosó vödörbe, nem szarhat a wc mellé, ha mégis, takarítsa fel! Ne szóljon bele a ti dolgotokba, hogy mikor mosogattok stb. Ha tényleg lesz szóban költözés, akkor kész listát írjatok a "szabályokról", és ismertessétek vele, akármilyen ciki is, és kérdezzétek meg, hogy ezekkel a feltételekkel is költözni szeretne-e. Csak hogy előre tudja, mire számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!