A párom 11 volt amikor az a szülei meghaltak így a nagyija nevelte. Kezdetben ott laktunk nála pár hónapot (rezsibe+kajába bőven adtunk) De nagyon nem alkalmazkodott és folyton vitáztunk (hatalmas balhék voltak), majd sikerült vennünk egy házat és a gyerekünkel éldegélünk nyugodt légkörben így a nagyival sem volt konfliktus.. A nagyinak van egy lánya de más faluban és ott nem igazán szeret lenni pár napnál tovább (pedig ott el is van kényeztetve). Na most hogy meghalt a testvére pár hónapja, folyton egyedül érzi magát (minden 2. nap ott vagyunk nála 1-2 órát) Elhatározta hogy ő már nem akar élni mert egyedül van, nincs senkije.. (Ez rizsa szöveg) Aztán mondta hogy a mi lesz vele ha lerobban ő a lányához nem akar költözni mert velünk van megszokva, meg hogy mi biztosan befogadnánk-e ugye ha úgy van?! Egyre többször mondja és érezteti hogy költözni akar. Van még pár rokon de mindenkit csak szid a szemükbe meg nyalizik :/ Én nem szeretném ezt, megint viták sorozata, nuku magánélet, beleszól mindenbe, ráadásul nekem kéne pelenkázni,fürdetni, etetni, dolgozni, gyereket nevelni és tűrni a hülyeségeit :( A párom erre azt mondta hogy ha az én szüleim lesznek így akkor ő sem fogja megengedni hogy ideköltözzenek, na most sztem ez más dolog mivel a szüleim alkalmazkodóak, lazák, és nem 2 generáció van közöttünk hanem csak 1.. Tudom úgy jön le hogy a mamáját sz.rjuk le de a szüleim jöhetnek majd ha úgy van, de nem! Laktunk mindkettőnél, a szüleim nem gusztustalanok mint ez a nő... Inkább nem írom le miket művelt, mert gyomorforgató...
Anyóst befogadni öngyilkosság. Akkor garantáltan vége lesz a házasságotoknak. Semmiképpen se menj bele, akármennyire is sír, keress más megoldást.
2016. ápr. 15. 17:59
12/18 A kérdező kommentje:
A szívem és az eszem is azt mondja hogy ne engedjem! Végre megvan a családias nyugodt környezetünk, olyan boldogok vagyunk így, tervezzük majd a második babát is. :( nem bírjuk idegekkel a párom nem fogja neki lefektetni a szabályokat mert ilyen téren nyuszi (én se vagyok kiabálós vezér típus, de ki tudok fakadni) szóval tényleg öngyilkosság lenne, életkedvem is elmenne egy életre :D Inkább mennyen a lányához, úgy is az a tökéletes szerinte... Otthonba senki nem engedné, (ő saját maga sem akar odamenni) sőt örök harag lenne ha neki oda kellene bemennie és ÉN LENNÉK a hibás! Párom helyett nekem kellene vállalni mert én vagyok a nő... Most így átgondolva mindenféleképpen én leszek sz@rban, vagy elvállalom de itt megyen tönkre..
2016. ápr. 15. 18:19
13/18 anonim válasza:
Mondd meg a párodnak, hogy beszéltél egy csomó ismerősöddel, akik laktak együtt anyóssal és mind azt mondta, hogy pár hét után vége lett a családi békének. Légy határozott. Mondd meg a férjednek kerek perec, hogy válasszon, vagy te, vagy az anyja, de te nem vagy hajlandó együtt lakni senkivel sem, mert annak csak a hülye nem látja a következményét és ha odaköltözik te beadod a válópert. Ne engedj, mert tényleg vége lesz az idillnek.
2016. ápr. 15. 18:24
14/18 anonim válasza:
Nem értem, ha a párod se akarja, akkor minek b*ogat, hogy te nem akarod, meg akkor a te anyukád se mehet majd... ???
2016. ápr. 15. 19:20
15/18 anonim válasza:
"Párom helyett nekem kellene vállalni mert én vagyok a nő... "
Hu de klassz parod van. O bevallalta :) Neked :)
Kulonben nem ertem. Mar most kell pelenkazni? Hiszen most egyedul lakik?! Ha lerobban tenyleg, akkor majd raer a parod megbeszelni a nagymama lanyaval, hogy hogy smint.
2016. ápr. 15. 23:38
16/18 A kérdező kommentje:
Mert ő nem tud nemet mondani neki, és sajnálja is.. Ezért úgy tartja fernek hogy akkor se az ő mamája se az én szüleim! De én úgy gondolom a szüleim nem ilyen barbárok, szóval megpróbálnám őket magunkhoz venni (remélem sokáig nem lesz ilyen gond) ha nem menne akkor megoldanám másképp. Mi pont ezt beszéltük a párommal hogy ha megöregszünk és gondozni kell akkor bemegyünk az idősek otthonába vagy idősek klubbjába nem hinném hogy olyan nagyon rossz hely lenne főleg ha sűrűn látogatnak a gyerekeim! Jobb mint gyerekem nyakán, gyerekem életét megviselni és egésznap azt mondogatni hogy mikor halok már meg... Mert hogy folyton rossz napja van a mamájának és mindenkinek azt hajtogatja hogy hogyan kéne meghaljon, nincs értelme élni, miért nem "döglik" már meg, mindenki hülye csak ő az okos, berzeg az ő idejébe... Sztem egy gyereknek sincs erre szüksége sőt egy felnőttnek sem így mindenkinek ugyanolyan sz@r depis napja lenne...Egyébként nagyon is jól tartja magát, csak ugye hozzánk akar költözni pedig tudja jól hogy mennyit vitáztunk, én csúnyán össze is vesztem vele akkor és 4-5 hónapig nem is mentem hozzá... 10000% káosz lenne és sztem gyerekkel együtt visszaköltöznék anyámhoz (ahogyan régen is) Szóval én mondom ki a kőkemény nemet, persze nem bántóan de ígyis-úgyis én leszek a gané... :/ Ha gonosz vagyok ha nem ezt 20-30 évig 1 ember se bírná ki...
2016. ápr. 15. 23:55
17/18 anonim válasza:
Negy eve apolom a mellettunk lako nagymamam aki agybanfekvo 2 eve, tehat pelenkazas stb. Mist vagyok 37 eves. Negy eve nincs eletem, raadasul egyedul nevelem az autista gyerekem, a ferjem meghalt. Egy ejszaka legalabb hatszor athiv telefonon higy rosszul van, de orvost nem akar. Tulajdonkeppen annyi idore tudok a lakastol eltavolodni hogy reggel elviszem ovodaba a gyereket (20 perc) meg beugrok a boltba. Delben ugyanez. A tobbit a ket lakas kozott ingazassal toltom. Felnott emberekkel csak a neten tudok beszelni, vendegeket nem hivhatok, mert 20 percenkent hivogat telefonon es addig nem hagyja abba amig at n megyek. Persze vinnem kell a gyereket is. Szoval ha ilyen sorsot akarsz akkor vagjatok bele. Nem lesz se nemi eletetek se magan se semmi. Nyugodtan mutasd meg a valaszokat a ferjednek.
2016. ápr. 16. 07:35
18/18 anonim válasza:
Ha szét akarod teljesen vágni a normális életed, akkor persze, engedd. Én sem a saját anyámmal, se az anyósommal nem laknék együtt a helyedben.
Gondold végig, most lesz egy kis kellemetlenség, vagy egész életedben egy hatalmas? A struccpolitikia sosem kifizetődő.
Beszélj a pároddal, hogy nem ér meg ennyit, mert attól kezdve nem hogy nulla magánéletettek nem lesz és állandóan ugrálhatsz egy idegen ember baromságai miatt, de nonstop össze fogtok veszni a pároddal is.
Ez nem jószándékról meg segítőkészségről szól, hiszen egy jóérzésű szülő eleve nem kérne ilyet, el sem fogadná. Ez erőszakosságról és bunkóságról szól, amire nem lehet kedvességgel válaszolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!