A vejem folyamatosan megaláz gúnyol tűrhetetlen módon beszél velem már menekülök előle! Mit tegyek?
Állj a sarkadra végre! Micsoda töketlen banda, ahol a család része lehet egy ilyen mocskos pofájú senkiházi!! A lányod álljon melléd! Semmilyen szituáció nem vezethet oda, hogy a vejed megalázzon!
A gyerekekkel is így bánik? Mert az kimeríti a gyermekbántalmazás fogalmát! A lelki terror is családon belüli erőszaknak minősül! Ezt tudasd vele és rakd helyre! Most úgy felhúztam magam, legszívesebben én beszélnék ezzel a gyökérrel!
Minden alkalommal tedd szóvá, ne tartsd titokban, tudja meg a környezeted is, milyen ember is ő!
Elsősorban a lányod felelőssége, másodsorban a rokonoké, akik a családi összejöveteleket tartják.
Az első ilyen beszólás után kiutasítottam volna a vejedet a házamból!
Mi az, hogy te nem mész el a családodhoz, a vő meg ott pöffeszkedik és "humoros" megjegyzéseket tesz? Ma rád, holnap a lányodra, aztán a rokonok is megkapják a magukét! Az ilyen embernek mindegy, ki a célpont, szórja a sületlenségeit, nagy hangon sérteget másokat, hogy ő legyen a középpont.
Vagy ijedős nyuszi az egész családod, vagy kamu a kérdésed (semmire nem válaszolsz, erért gondolom így)!
A többiek már leírták, mit tegyél. Olvass be! Mondd meg neki, hogy te nem a beosztottja vagy, hanem a feleséged anyja!
Az meg plusz abszurdum, hogy elmész 100 km-re, és lopva az utcán láthatod az unokádat? Mi van?!
Hát itt a lányod is sakkban van tartva, van egy olyan gyanúm. Beszélj a lányoddal, meséljen már, mert kizártnak tartom, hogy nem látod, ha vele is bunkózik. Vagy mindent eltűr, mert a drágalátos férje olyan pozícióban van, hogy beosztottakat tart, sok a pénz, és nem hajlandó lépni, inkább mindent lenyel?
Addig lépjetek, míg baj nem történik. Fogj össze a családdal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!