Ti haragudnátok ezért anyósra?
Megosztanám Veletek a tapasztalatomat. Anno nekem is voltak ilyen jellegű problémáim. Akkor megfogadtam, hogy ha majd egyszer öreg leszek, és soha sem fogok ilyeneket csinálni.
Már elég koros vagyok, de szerencsére jó a memóriám, úgy, hogy a fiatalokkal felhőtlen a kapcsolatom. Véleményt csak akkor mondok, ha kifejezetten kérik, csinálni azt csinálom, amit kérnek és úgy ahogy kérik.
Szóval memorizálni fiatalok! F/69
Nem szóltam miatta, maradjon a jó viszony, stb.
Aztán kiderült, fontosabb a rohadt takarítás, mint vigyázni a gyerekre. Mire hazaértem, a lakásban a vegyszerek széjjelpakolva mindenfelé, szivacs-rongy szintén. Minden gyerek által hozzáférhető helyeken egy totyogó mellett. A gyerek közben nem lett letéve aludni, ott ült és imbolygott az ágyon.
Legközelebb mindent elzártam, még a mosogatószert is, a szekrény kulcsát elvittem. Elment vegyszereket venni... Máskor a wc sikálása fontosabb volt mindennél, a szűkítőt odaadta a gyereknek játszani, ő meg visszament wc-t takarítani. A két éves fiam ráhúzta a fejére a szűkítőt, nem jött le. Amikor rájött, hogy nem tudja levenni róla, felhívott, hogy behozná autóval a gyereket hozzám. Autóval... Aztán ha fékez egy nagyobbat, ott törik porrá a nyakcsigolyája. Végül úgy kellett levágni a szűkítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!