Ti haragudnátok ezért anyósra?
fúúú ez engem is az őrületbe kergetett! exem anyja ugyanez volt. mondjuk nálunk nem volt gyerek (szerencsére) de sokszor volt olyan hogy amikor dolgoztunk, ő átjött és pakolászott.
olyan is volt egyszer, hogy elmentünk egy három napos kirándulásra exemmel, mondtuk az anyjának hogy a kenyértartóban van kenyér, vigye át magáho, hogy ne romoljon meg (speckó, drága kenyér volt, mert nekem és ex anyómosnak is ugyanaz a betegséünk). mondta hogy ok, átmegy érte.
na amikor három nap múlva hazaértük, azt láttuk hogy már megint az egész házat kitakarította, mindent átpakolt, de azt az átkoztt kenyeret persze nem vitte el magával, az ugyanott volt a helyén.
mindig is nagyon utaláltam amikor ezt csinálta. amik teljesen kiborítottak:
- mindig áthúzta az ágyneműt. nem számít hogy én pl 3 napja húztam át, ő csakazértis.
- mindig mosott. herótót kaptam tőle. az én fehérneműimet ne nézegesse az anyósom.
- a konyhaszekrányben mindig átpakolta a cuccokat. mert neki úgy tetszett hogy a felsőben van a keksz meg a csoki, az alsóban a lekvár...
- amikor már volt kutyánk, annak is a fekhelyét meg a játékait mindig átvitte egyik szobából a másikba (a fekhely a nagyszobában volt ahol aludtunk, ő meg mindig az egyik félszobába tette át, amit nem használtunk csak ruha teregetésre...
szerintem direkt midnig a saját ízlésére akarta formálni a lakást..
de ha csak úgy átjött néha amikor otthon voltunk, akkor is mindig elkezdett pakolászni, konyharuhát elrakta máshova meg ilyesmi...
mindig láttam az undort az arcán amikor valamit elpakolt, én meg az orra előtt visszapakoltam.
Mit meg nem adnék érte, ha az anyósom ezt csinálná. Ő csak meglát egy tányért ami nem az ő szerinte optimális helyen van aztán épphogy nem tör ki miatta a harmadik világháború.
Durván azért ne szólj ezért, hiszen csak jót akar nektek, de ha annyira idegesít akkor próbáld meg még többször szépen megkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!