Miért jó elrontani a gyereket már csak azért is?
Figyelt kérdés
9 hós a babám, anyós már csokikat vesz neki. Mondtam, hogy még ennek nincs itt az ideje nem adom oda neki. Ezen megsértődött és azt mondta, hogy ha nagyobb lesz úgy is elfogja rontani. Nekem ez nagyon rosszul esett, de nem tudtam rá mit mondani. Ne értsétek félre tőlem is fog majd csokit, chipset kapni, de szerintem mindennek van egy egészséges mértéke.2019. ápr. 30. 08:30
21/21 anonim válasza:
#18: Erre csak annyit mondanék, hogy mindenki a saját gyereke felé tartozik felelősséggel. Tesómék esete: nagymama csokit (kinder tejszelet) adott az akkor 10 hónapos unokaöcsémnek. A gyereknek allergiás reakciója lett (feldagadt az arca és vörös foltos lett, félő volt hogy a torka is bedagad). Szaladtunk ám az ügyeletre (steroidos kúp, kalcium, fenistil csepp), majd vittük a kórházba ahol 3 napot töltöttek. Innentől szigorú tejmentes diéta és még most kaphatott csokit 3 éves elmúlt már (mert nem lehetett tudni hogy a tej vagy a kakaóvaj okozta-e a reakciót). Mostanra szerencsére kinőtte, de gondolhatod a nagyi hogy érezte magát mert nem hallgatott a szülőre, hiszen tesóm is mondta hogy a pici még nem eszik ilyesmit. Az én fiam 22 hós és még ő sem kap csokit, aprómagvas gyümölcsöt, teljes tejet és dió-mogyorófélét sem. Kekszeknél is nagyon kell figyelni mert ami gyerekeknek készült, abban is lehet dió-mogyoróféle. Szóval lehet hogy azért mert közeli családtagomnál láttam ilyet, de én is nagyon harapok arra hogy mit ehet és mit nem a gyerekem. Mivel az én felelősségem, hagy döntsem már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!