Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan védhetem meg a fiam...

Hogyan védhetem meg a fiam anyósomtól?

Figyelt kérdés
Anyósom alkoholista. Bár ő ezt nem vallja be. Sokszor volt, hogy mentünk hozzá látogatóba és teljesen kész volt. Kisfiam januárban született, eddig nem volt gond mert anyósom ápolta az anyukáját és nem volt ideje jönni. De sajnos meghalt a dédimama 3 hete, azóta állandóan jön, és már mondta is hogy elakarja vinni unokáját fél napokra. Ha nem lenne alkoholista nem is lenne gond hogy az unokájával akar lenni, de így nagyon féltem tőle a fiam. Párom egyáltalán nem támogat ebben mert állítása szerint nem iszik anyósom mióta meghalt a dédi (azóta nyugtatókon él). Eltilthatom tőle a fiam amíg nem rendezi az alkohol problémáját? Sokat veszekszünk ezen a párommal félek rá fog menni a kapcsolatunk
2019. ápr. 28. 09:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk se részeg a nagyi csak a háta fáj .... a fia szerint meg a férje szerint. Kb 3. hete a mentős azt kérdezte elsőnek asszonyom mennyit ivott. Én csak úgy bzom rá a gyereket hogy ma 10 méterre megyek el.
2019. ápr. 28. 16:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

A történetben a férjed hozzáállása a legnagyobb gáz. Tudatában vagy hogy anyós iszik, tehát mivel te vagy felelős a gyerekedért, gondatlanság és veszélyeztetés lenne ha felügyelet nélkül rá bíznád. Sajnos azt kell mondjam hogy mindenekfelett, a férjed hozzáállásától is védened kell a kicsit és nem engedni el anyóssal. Állj hát ki a gyerekedért, ezt jelenti szülőnek lenni.

Másodsorban pedig beszélj erről a férjeddel mert az egy dolog hogy anyós nem látja be a függőségét, de ha a fia is tagadásban él, soha nem is fogja.

2019. máj. 1. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!