Anyósom alkoholista. Bár ő ezt nem vallja be. Sokszor volt, hogy mentünk hozzá látogatóba és teljesen kész volt. Kisfiam januárban született, eddig nem volt gond mert anyósom ápolta az anyukáját és nem volt ideje jönni. De sajnos meghalt a dédimama 3 hete, azóta állandóan jön, és már mondta is hogy elakarja vinni unokáját fél napokra. Ha nem lenne alkoholista nem is lenne gond hogy az unokájával akar lenni, de így nagyon féltem tőle a fiam. Párom egyáltalán nem támogat ebben mert állítása szerint nem iszik anyósom mióta meghalt a dédi (azóta nyugtatókon él). Eltilthatom tőle a fiam amíg nem rendezi az alkohol problémáját? Sokat veszekszünk ezen a párommal félek rá fog menni a kapcsolatunk
Ja és amúgy jogilag te és a férjed vagytok felelősek a gyerekért, sőt, szerintem ha bármi baj van, elsősorban téged fognak elővenni. Megmondanám, hogy ameddig én megyek börtönbe, ha bármi történik a gyerekkel, addig én mondom meg azt is, hogy ki viheti el és mennyi időre. Pont.
2019. ápr. 28. 11:25
12/22 anonim válasza:
Anyósom is erősködik had aludjon ott a fiam mert anyuméknál már ott alszik néha (2.5éves) de megmondtam neki h anyuéknál se mindig tud elaludni van h dajkálni kell anyósom meg full izületes 2 perc után teszi is le mert nem birja. Fogzik rosszat álmodik van hogy én is fél órát járkálok vele mire visszaalszik. Nekem annyi a szerencsém hogy párom látja az anyja határait igy egyet értünk ebben.
Mondd meg h "szivesen" látod nálatok addig hajat mosol vagy mit tudom én hogy ne állj felettük aztan ha olyan a viselekdése ugyis látod h iszik/gyogyszrrezik e.
2019. ápr. 28. 11:40
13/22 anonim válasza:
Vagy még olyan megoldást csináltunk mi hogy mikor szóltunk anyumnak hogy vigyázzon rá kicsit mert hivatali ügyeket intézünk stb akkor anyut magunkhoz hivtuk és anyosnak is szóltunk és akkor együtt elvitték sétálni. Anyum hagyta anyos had foglalkozzon vele többet de ha nem birt volna vele akkor ott van mégis (anyos pelenkázni se tudta nem is csinálta soha olyan izületes)
2019. ápr. 28. 11:42
14/22 anonim válasza:
Hozzank johetne x orara, szeretettel fogadnank.
Aludni, lenni mashol x orakra csak akkor, ha nyugodt lelkiismerettel levalaszthato a gyermek.
Mikortol? Errol elsosorban "anyai osztonom", megerzeseim, a gyermek jollete, igenye dontene, alkohol, egyeb barmitol fuggetlenul, persze a ferjem tamogatasaval, kolcsonos megbeszelessel, jogos, egeszseges aggodalmak teljes eloszlatasaval.
2019. ápr. 28. 12:04
15/22 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ha a saját édesanyád iszogatna, neki engednéd-e, hogy elvigye a gyereket. Nem mintha annyira védeni akarnám az anyósokat, de gondolj bele abba is, hogy ő meg a férjed édesanyja!
2019. ápr. 28. 12:15
16/22 anonim válasza:
Ne már. SENKI nem vihetné el a pár hónapos gyerekemet. Még akiben bízok sem.
2019. ápr. 28. 12:18
17/22 A kérdező kommentje:
Sajnos muszáj valakire hagynom, pár hónap múlva vissza kell mennem dolgozni nem tehetem meg hogy felmondok, mert kell a pénz. Én is jobban örülnék ha itthon lehetnék vele 3 évet de nálunk csak 1 év "szülésiszabadság" jár (Vajdaság). Decemberben dolgoznom kell és sajnos hozzá kell szoknia hogy pár órát külön vagyunk. És nem hagynám anyukámra sem ha alkoholista lenne.
2019. ápr. 28. 12:56
18/22 anonim válasza:
10-es, bocs, de az hülyeség, hogy akkor Kérdező anyukája se vigye el. Én a saját anyámra becsukott szemmel is rábíztam a gyerekemet. Pl. egyhónapos korában bementem a szomszéd nagyvárosba vásárolni a hugommal (tápszeres volt a lányom, nem szopott). Anyámra bármikor rábíztam, tiszta, pedáns, okos, nyugodt, fizikailag is terhelhető. Most azért, mert a másik nagyi mondjuk egy zugivó vagy nyugtatókon élő lenne, nehogy már az én anyám se vihesse el a gyereket. Ez nem egyenlősdi kérdése egyáltalán.
2019. ápr. 28. 15:10
19/22 anonim válasza:
Kérdező, amúgy meg kimeríti a kiskorú veszélyeztetését, ha rábízod a begyógyszerezett anyósodra. Erre is gondolj.
2019. ápr. 28. 15:10
20/22 anonim válasza:
"Gondolj arra, hogy ha a saját édesanyád iszogatna, neki engednéd-e, hogy elvigye a gyereket."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!