Parommal 25 evesek vagyunk,es ugy dontottunk hogy csaladot alapitunk,ami hala istennek ossze is jott,6 honapos terhes vagyok.nagyon szeretjuk egymast,7 eve egyutt vagyunk. Viszont van egy kis baj. Anyosnak 3 honapja elmondtuk a nagy hirt,de nagyon varatlanul reagalt.kikelt magabol,ordibalt,hogy mi mit kepzelunk hogy nem beszeltuk meg veluk hogy ok akarjak e egyaltalan az unokat,meg hogy szerinte egy csalad vagyunk es egyutt kellett volna errol donteni.azota ahanyszor talalkozunk mindig bunko velem,megkapom minden alkalommal hogy tonkre fogjuk tenni a gyerekunk eletet es szar anya leszek 25 evesen, es majd biztos meghal mellettem a baba. Egyszer gyerek gyilkosnak hivott.mindig a parom noveret isteniti hogy o legalabb elvetette a gyereket, es nem megondolatlan. Oszinten mar nagyon nehezen birom ezt,parom tobbszor mondta neki hogy fejezze ezt be. En is megprobaltam vele beszelni,de csak ordibalas lett a vege.mit kene tennem szerintetek?
Természetesen külön lakunk.eszünkbe se jutott addig gyereket vállalni amig nincs saját házunk és keresetünk
2019. márc. 19. 14:58
12/26 anonim válasza:
Nem kell vendégségbe menni. Ha párod menni akar hozzájuk, menjen, egyedül is tud menni. Ahol nem látnak szívesen, oda nem is mennék.
2019. márc. 19. 15:06
13/26 anonim válasza:
Az igazat megvallva, igen párodnak mondd el az igazat, így nem szívesen mennél el hozzájuk többet. Szerintem megfogja érteni, még megpróbálhat békíteni, aztán meglátjátok. Az unoka sokat fog még változtatni a kapcsolaton, már ha addig nem fajul el olyan szintig a dolog, hogy nem engeditek majd a közelébe. Legyetek boldogok, éljétek az életeteket.
Ha úgy döntöttök, hogy mosolyszünet és nem mentek egy ideig, akkor a párod eleinte nehezen fogja viselni, mert ok, hogy tök bunkó, de mégis csak az anyja, ezért írtó rosszul esik neki a teljes szituáció. Az idő viszont megoldja, főleg ha kitartotok egymás mellett. (sajnos saját tapasztalat)
2019. márc. 19. 15:13
14/26 anonim válasza:
Te sem gondolod komolyan, hogy normális, hogy szerinte ebben ki kellett volna kérni a véleményét. Ez senki másra nem tartozik, csak arra a két emberre. Talán szexuális kerdesekben is illene másodvélélményt kérni tőle?
Most mondhatnám, hogy egyszerűen ne látogasd őket. Ő nem a te anyád. Meg megha az is volna, akkor sem viselkedhet senki így. De te valamiért mégis inkább végighallgatod ezt a sok hülyeséget.
Pedig van választásod, ne mondd, hogy nincs. Egyszerűen nyuszi vagy kiállni magatokért! Tudod mikor hagynám, hogy így teljen a terhességem. . Lehet több gyereked se lesz, feltétlenül így akarsz erre az időszakra emlékezni?
2019. márc. 19. 15:14
15/26 anonim válasza:
Szerintem neked 6 hónapos terhesen ez a cirkusz egyáltalán nem hiányzik. Én a helyedben nem mennék a tájára sem (remélem nem egy háztartásban laktok). Ha nem változik a hozzáállása, akkor meg marad ennyiben a dolog és kész!
2019. márc. 19. 15:14
16/26 anonim válasza:
Hogy mit kéne tenned???
Messzire elkerülni, és ebben az életben nem állni vele szóba.
De még az unokát sem engedni a közelébe.
2019. márc. 19. 15:23
17/26 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért tanácsolják azt, hogy egyikőtök se látogassa őket. Miért kéne mindenhova együtt menni?
A csávó simán attól még elmehet látogatóba az anyjához egyedül is. Neki nem kell megszakítania a kapcsolatot. Max ha anyuka neki is ezzel jön állandóan, akkor vagy rászól, hogy hagyja abba, ha nem, akkor meg mérlegeli, hogy amúgy kell-e neki ez a cirkusz.
Nem érme mért ne tarthatná a srác az anyjával a kapcsolatot attól, mert a menye nem tartja.
2019. márc. 19. 15:24
18/26 anonim válasza:
Ezt most komolyan el kéne hinnem? Nyugtass meg hogy kamu, és csak szidatni akartál valakit hobbiból.
2019. márc. 19. 15:44
19/26 anonim válasza:
Azért ne tartsa a csávó se a kapcsolatot nagyon ezek után az anyjával, mert csak felhúzza az anyja, és ő meg megy haza idegesen a terhes feleségéhez. Azt a pár hónapot ki lehet bírni, utána majd jópofizgat az anyjával, de addig ebben a helyzetben a gyereke a fontosabb.
2019. márc. 19. 16:28
20/26 anonim válasza:
Ha külön éltek, nem kell velük tartani a kapcsolatot. Azok után, amiket mondott, nem nagyon értem, hogy miért kell vele találkoznod. Ha nem akar unokát, akkor nem lesz neki, vagy legalábbis nem kell, hogy találkozzon vele. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!