Mit gondoltok az ilyen anyósról?
- Húz, halaszt mindent (majd megveszem, majd veszek én, majd elviszem, stbstb) és mire elér oda már késő.
- Gyereke esküvőjét (tanácsi, 2 öröm anya, 2 tanú van csupán jelen)
- Gyereke esküvőjén a hazasok ágyába lefekszik aludni, mert éjjel dolgozott (NEM kötelező munka volt, ő akart menni)
- Értelmetlen, mondvacsinált okok a késedelemért (alvás, nem ért haza xy időben, ez elromlott stb).
" Húz, halaszt mindent (majd megveszem, majd veszek én, majd elviszem, stbstb) és mire elér oda már késő."
Az első ilyen után nem.lett volna második alkalom, megcsináltam volna magam
"Gyereke esküvőjét (tanácsi, 2 öröm anya, 2 tanú van csupán jelen)"
Kérdés hohy miért késett
"Gyereke esküvőjén a hazasok ágyába lefekszik aludni, mert éjjel dolgozott (NEM kötelező munka volt, ő akart menni)"
Hogy került oda? Az én anyósom nem kerül a hálószobánk kozelebe se, pedig nálunk lakik
"Ertelmetlen, mondvacsinált okok a késedelemért (alvás, nem ért haza xy időben, ez elromlott stb)."
Van olyan, hogy valami elromlik, hogy oka van a késésnek. Nem keresnem mindenben a hibát.
Nem szereted, ez egyértelmű
"Gyereke esküvőjén a hazasok ágyába lefekszik aludni"
Mégis hogy került a nászéjszakán az ifjú házasok otthonába??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!