Milyen véleménnyel vagytok egy ilyen anyósról?
A barátnőm anyja még pár hónapja kb 2-3 elmondta nekem , hogy :
Utána puhatoltam ( kémkedtem ) az anyád után. Mégis milyen ember az ilyen ember idézem anyós aki a saját lányának a barátjának az anyja után kémkedik.hogy ő milyen ember.
Kb 10 percbe telt mire megfejtettem, hogy mégis mi a franc van.
2-3 hónapja volt ez és most háborodsz fel rajta vagy mi?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Még hány ilyen ordito kamut irsz ki?
a ti fajtátokat hívják internet szájaskodonak
Mi vagyunk az internet szájaskodók, mikor te nem mersz "anyósod" elé állni és leteremteni?O.O Amúgy meg, mivel a csaj nem a feleséged, az anyja nem is az anyósod.
Most hogy igaz-e a kérdés, vagy sem, nem érdekel, a szituációra figyelek.
Nem a III/III-as időket éljük, ezért feltételezném, hogy nem rossz szándékkal, hanem megismerési szándékkal "puhatolt". Mivel magam is olyan ember vagyok, aki kreatívan használja a nyelvet, feltételezem, hogy ő sem Mata Hariként férkőzött a közös ismerősök közelébe, hogy lecsekkolja anyukádat.
A puhatolás egyébként azt jelenti, hogy valaki óvatosan, nem direkt módon szeretne megtudni valamit. Tehát nem azt mondja, hogy te miket csinált, mennyit keres, hány férje volt ennek az XY-nak, aki a lányom barátjának anyja, hanem kevésbé direkt módon, ami lehet még az a kategória is, ami simán belefér az emberi érdeklődésbe. Ennyiből, amit írtál, nem vonnék még le semmi negatív következtetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!