Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek egy ilyen helyzete...

Szerintetek egy ilyen helyzetet hogy lehet kezelni?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve élünk anyósék szomszédságában. Átmeneti megoldás volt ez és már költözünk jövőre de addig valahogy ki kell bírni.

Van egy 1 éves kisfiunk akit ők nem igazán akartak mert még erre nem voltak felkészülve 48 évesen mama és Tata lenni. Nem is töltenek vele minőségi időt de a rokonoknak ismerősöknek dicsekednek az unokával.

A fiam 3 hete nagyon beteg lett lázas volt és hányt is. Emellett mindenki köhögött tüsszögött a családban főleg anyósom. Másnap vendégek jöttek hozzánk mert a család nem értette meg hogy mi az hogy a gyerek beteg. Mondom jó 1 órát kibirunk. 5 óra hosszát itt voltak plusz anyós persze a vendégek előtt játszotta a jó mama szerepét és megfogta a kicsit. Én meg kedvesen megkértem hogy ha beteg ne haragudjon de inkább apósom fogja már a fiamat mert a kicsi beteg és nem kellene rosszabbul lennie. Majd 1 óra után bevittem lefektetni mert láza volt.

Ezt követően anyós és após megsértődött és párommal veszekedtek hogy én milyen bunkó voltam elvettem tőlük a kicsit. Párom kiállt értünk így jól össze is vesztek mert megmondta nekik hogy nevetségesen viselkedtek.

Azóta se jöttek megnézni az unokát.

Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni?

Köszönöm a válaszokat!

2019. márc. 11. 08:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%
Hát még az elején ahogy olvastam kicsit sajnáltalak is, de ahogy olvasom hogy este 8kor a váratlan vendégek betelepszenek tvzni... Na tudod mikor tehették volna ezt meg nálam, akármilyen jó vagy nem jó, közeli vagy távoli rokonok, megmondtam volna akkor este 8 van aludni szeretnénk, lehet hazamenni! Azért mindennek van határa. Sose értettem az ilyen embereket akik nem mernek kiállni a saját házukban maguk mellett.
2019. márc. 11. 16:30
 22/23 anonim ***** válasza:
A te gyereked! Kit érdekel anyós após mit hogyan akar.
2019. márc. 11. 18:38
 23/23 acelsziv ***** válasza:
Én még jól le is égettem volna az anyóst, hogy ha eddig nem érdekelte a gyerek, mert rá sem néz akkor nem most játssza a szuper nagyit.
2019. márc. 12. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!