Ebben a történetben én vagyok a rossz?
A férjem rokonai állandóan azért hisztiznek, hogy had vigyék el a lányomat(1 éves) magukhoz. Amit én eddig nem engedtem, mert szerintem 1 évesen még az anyja mellett a helye. Mindig mindenkinek mondtam, hogy bármikor jöhetnek a kislányhoz, szívesen látom őket, de elvinni nem vihetik. Az anyósom heti 1x jön fél órára, a férjem nagyanyját (fiatal, 60 éves, még dolgozik, szóval nem egy 85 éves nénike aki nem bír átjönni, nincs 5 perc gyalog) pedig akkor láttuk itt utoljára mikor megszületett. Most kiderült, hogy anyósomnak szívproblémái vannak, és most műtötték. A férjem szeretné, hogy több időt tölthessen el a lányunkkal, ha valami történne vele, ezért had vigye el őt. De én még mindig azon az elven vagyok, hogy ha több időt akar a kislánnyal lenni, akkor erőltesse meg magát és jöjjön gyakrabban, nálunk is tud játszani a kislánnyal nem csak akkor, ha elviszi magához.
Igen, aláírom, bennem is van egy kis harag, mert nem jött el a lányunk első szülinapjára, csak azért, mert a párom a0ja is ott volt, akitől elvált és akit utál
De most komolyan, minek kell ahhoz elvinni a gyereket, hogy együtt lehessen vele?
7: ha lenne agyad és nem csak egy lepkefing lenne a fejedben, akkor felfogtad volna a kérdést és mindent, amit leírt a kérdező. Hányni tudnék már az ilyen gyökerek
től, mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!