Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az apósom ellehetetleníti a...

Diadora99 kérdése:

Az apósom ellehetetleníti a kapcsolatunkat, ötletek?

Figyelt kérdés
A barátommal több, mint 3 éve vagyunk együtt, előtte évekig legjobb barátok voltunk. Én 19 éves vagyok, ő 20. Akkoriban nagyon jól kijöttem az apjával, viszont az utóbbi 1 évben állandóan talál valamit bennem, amit a párom szemére vet. A barátommal szinte sosem veszekszünk, csak akkor mikor az apja előáll ezekkel a baromságokkal. Nekem teljesen úgy jön le, mintha ellenem akarná fordítani a páromat, gyakran sikerül is neki. Nekem nem hajlandó elmondani, hogy mi a konkrét problémája velem, mindig a barátomtól tudom meg. Ilyenkor mindig változtatok a hozzáállásomon, próbálok neki is megfelelni, de akkor talál újat, ami nem kedvére való. Mit kéne kezdenem a helyzettel? (Nem élek náluk, hétvégente szoktam ott aludni, illetve hétköznap kb 3×1 órát)

2019. febr. 15. 14:52
1 2
 11/16 Karena26 ***** válasza:
34%

Kedves kérdező!

Mikor a barátoddal összejöttetek, még egy tinilány voltál, a barátod apukája gyerekként tekintett rád. Ma pedig érett, felnőtt nő vagy, aki túl sokat van egy olyan férfi számára szem előtt, aki úgysem kaphatja meg soha.

Teljesen megértem a barátod édesapját, hogy zavarja, ha sokat kell látnia, és hétvégente még egy fedél alatt is kell veled aludnia. Ez rettentően nagy kihívást jelent egy egészséges férfi számára.

Barátodat is megértem, hogy emiatt nem vállal fel konfliktust az apjával, mert az csak a kapcsolatuk rovására menne, esetleg a fater ki is tenné a szűrét, az meg senkinek sem jó.

Az egyetlen megoldás erre a kényes helyzetre az lenne, ha soha többet nem mennél fel a barátodékhoz, amikor találkozhatsz az apjával, pláne ne aludj ott! Keressetek más megoldást arra, hogy együtt legyetek! Ha ezt nem oldjátok meg, párodnak egy idő után választania kell köztetek. Az is kétséges, kit választana, de mindenképpen elveszít a számára legfontosabb emberek közül egyet.

2019. febr. 16. 10:48
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Meg akar dugni.
2019. febr. 16. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Párod anyukája? Gondolom nem él, vagy máshol él. Lehet az apuka most jött rá, hogy "egyedül" maradna ha a fia felnő és kirepül.
2019. febr. 17. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha a gyerekem és a párja nálunk lenne, így legalább tudom, hogy jó helyen van, és nem valami kocsmában teng - leng a párjával, hogy tudjanak találkozni. Nyilván mindenki megtudja oldani, hogy találkozzon a szerelmével, de ezt miért tegye az utcán, vagy egy beülős helyen, ha a szülői házban kényelmesen meglennének. Nem akarok a gyerekem ellensége lenni. Mindannyian voltunk fiatalok, én pl apámat utáltam, amiért nem jöhetett hozzánk senki, és sokszor egy padon öleltük meg egymást a barátommal, mert neki nem volt külön szobája, együtt volt a tesójával, hozzánk meg ugye nem mehettünk. Én tudom milyen rossz helyzet ez. Valószínűleg a kérdezőnél lennének, ha lenne rá lehetőségük.
2019. febr. 17. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nem vagytok házasok, akkor csak a párod apja, és neked senkid, főleg nem az apósod!
2019. febr. 22. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
A másik: senkisem szorít pisztolyt a fejedhez, hogy elmenj hozzájuk!
2019. febr. 22. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!