Hogy lehet ezt békésen megoldani anyóssal-apóssal?
Jobb, ha tudod,nagyszülői jogok is vannak.
Általad kibírhatatlan emberek hogyan neveltek olyan gyereket (férjed) aki megfelel neked?
Vihar a biliben...
Gondolom meg vannak az okai miert nem lennenek jo nagyszülök.
Meg nincs gyerekünk de minket ezzel bombaz anyos apos.
Egyet gondolok
egy nagyszülönek nem csak az a feladata h neha jatszon a gyerekkel.
Hanem ugyanugy felelösseg föleg ha az unokara kell vigyazni.
Aposom minden nap iszik.Van mar egy unoka ha jatszani hivja erdekes modon faj a hata,dereka labujja
csak meg ne keljen mozdulni...
Egyet megmondtam a ferjemnek
ha lesz gyerekünk es ha 1 szer benyögi a gyereknek h faj a hata nem megy vele sehova jatszani kirakom mint macskat szarni...
Az is biztos h sosem hagynam h vigyazzon ra 5 percre sem!
Egy unoka nem csak plüssmaci,sem nagyzolas masnak h jujj unokam van közben meg tojik a fejere.
Ti tudjatok mik az okok amiktöl elbizonytalanodtatok
üljetek le a paroddal es beszeljetek meg a hatarokat
mit hogyan kepzeltek el
ha eljön az idö a szülökkel is közölni kell
ha nem tisztelnek titeket mint felnött emberek es szülök
akkor rajuk lehet vagni az ajtot...
Akar nagyszülö akar nem,nem tehet meg akarmit sztem
a gyereknek vannak szülei vannak szabalyok hatarok
ha ezt egy nagyszülö tiszteletben tartja gond nem lehet
ha nem tiszteli akkor jönnek a veszekedesek
Kedves 12!
Ez meg a másik. Nálunk mások lesznek a szabályok és határok a gyerekkel kapcsolatban, amit ők képtelenek lenyelni. Nem hagyhatom ott a gyereket teljes nyugalommal, ha tudom, hogy a mi nevelési elveinkre tojnak nagyívben. Az jó amit ők csinálnak.
Példának okáért: Amikor múltkor ott voltunk, vendégségbe volt egy másik család is, akinek volt egy három éves kislánya. Hozzányúlt valamihez, amihez nem szabaditt volna, mire apósom azt mondta neki, ha mégegyszer hozzá ér, levágja a fülét és összefirkálja. Mondanom se kell a kislány elsírta magát és megrémült.
Ezek után szerintem jogosan érzem úgy, hogy az én kislányomat nem akarom így rájuk bízni.
Az otthonszüléssel kapcsolatban speciel teljesen igazuk van. SOHA nem kockáztatnám a gyermekem épségét egy ilyen felelőtlen döntéssel.
A gyerek nevének megjegyzése abból is eredhet, hogy olyan nevet választottatok, ami szokatlan, számukra nagyon idegen.
Attól, hogy te utálod őket, a gyerek még szeretheti őket - persze, ha hagyod. Nekem annyi jön le az írásodból, hogy eléggé lenézed őket valamiért.
Sz ilyen házsàrtos nagyszülök nem jok
En egyik mamamtol feltem
Nagyon szigoru volt,a viragjaira allergias volt
veletlenül egszer megrugtam labdaval az egyiket
rettegtem h meglatja🤨es jujj milyen fejmosast kapok
Nem szerettem nala lenni,ma mar felnött nö vagyok
de ugyanugy tartom töle a 2 lepes tavolsagot
sose volt igazi unoka mama kapcsolat köztünk
mig a masik mamam a mindenem volt,nem volt semmije
de a szeretete mindennel többet ért.
Szivet lelket bele tette mindenbe.
Naprol napra elt,mikor tudta h megyünk
a kis penzeböl mindig vett vmi edesseget nekünk
elek nem felejtem el amikor vett kutchupot a csoki es rago melle
Nem tudta h mi az ö sose evett sose kostolta
Istenem🙁barcsak itt lehetne meg🙁
De miért kéne rájuk bízni????
Rengeteg gyerek nincs a nagyszülőknél hagyva 8-10 éves kora előtt. Főleg, ha messze laknak. No meg ha nem is érdeklődnek irántuk...
És ne akard burokban nevelni a gyerekeidet, mert nagyot koppanhatnak a valóságtól...
Erre a füllevágásra szerintem a fiam először csak gondolkodott volna, aztán odamegy hozzá, hogy mutasd meg hogy akarod.
SZóval gyereke válogatja a reakciót is.
És a firkálásból gondolom, viccesre akarta venni a figurát. Mert ha még azt írod, hogy a kezére csap, akkor megérteném a felháborodásod.
De így...
Arról nem is beszélve, hogy a nagyszülő azért van, hogy kényeztessen. A szülő meg hogy neveljen. Nem várhatod el egy nagyszülőtől, hogy anyaként meg apaként viselkedjen (mert akkor meg az lenne a bajod).
SZóval ha nem keresnél a kákán is csomót, és kicsit kinéznél a negatív rosszindulatú szemüveged mögül, akkor talán látnád, hogy a feszkót itt te csinálod. Nincs probléma, tehát kreálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!