Beleszol mindenbe az anyosom, mit tegyek?
Nem kell nekik magyarázkodni, elmondod, hogy mi van egyszer, ezzel a téma lezárva. Ez legyen mindenkire igaz, még anyukádra is. Az enyém most másfél éves, elmondtam anyunak még az elején, hogy egy éves koráig nem adok neki tejterméket. Azt is elmondtam, hogy miért. 6 hónaposan vigyázott rá először, aztán büszkén elmesélte, hogy tejberizst főzött neki csakazértis. Közöltem, hogy jóóó, akkor egy éves koráig nem lehet kettesben a gyerekkel. Be is tartottam, azóta az van, amit kérek. Anyósom mindig ültette, ugyanezt eljátszottuk.
Egyébként, azt is hozzá kell tennem, hogy sokszor viszont érdemes meghallgatni a véleményüket, mert tudhatnak olyat, ami hasznos. Ha nem is próbálod ki mindet, opció lehet a későbbiekben, amikor tanácstalannak érzed magad. Nem leszel rosszabb anya attól, hogy néha mások tanácsát is megfontolod. Ne legyél túlságosan elutasító, biztos, hogy jót akarnak.
Annyi a kulonbseg a ket anyos kozt, hogy az en "anyam" az nem szol bele mindenbe. Vagy ha megemlit valamit es elmagyarazom a miertjet, akkor felfogja, es nem csesztet tovabb vele😉
Nem elunk veluk, csak akarhanyszor parommal beszel vagy jonnek vagy megyunk, mindig ugyanazokat mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!