Szerintetek kijöhet a meny győztesen az anyós meny vitából?
Röviden: 2 éve nem is beszélek a párom családjával (após, anyós testvér). Anyós mindennek elhordott engem, folyamatosan szét akar szedni minket a párommal, állandóan összeugraszt minket. Párom úgy érzem sohasem állt ki mellettem úgy ahogy kellett volna, folyamatosan erőlteti a békülést az anyjával, amit én nem szeretnék.
Mit gondoltok, fog ez valaha változni?
"Hát köszönöm szépen de az ilyen "anyós" nekem nem kell!"
Nagyon egyszerűen megszabadulhatsz tőle.
Nem ő lesz az anyósod, ha otthagyod párod.
.
Anyósodtól "elvetted pici fiát", ezért fúj rád.
Nem írod, megtettél-e mindent azért, hogy viszonyotok jó, de legalább elfogadható legyen
Ha az egész családra haragszol, nem biztos, hogy csak és kizárólag ők a hibásak.
Elmondásod alapján semmi kompromisszumkészség nincs benned, azt szeretnéd, hogy mindenki a te fütyülésed szerint táncoljon.
Figyelembe kéne venned azt is, hogy nem ők kerültek hozzád, hanem párod által te kerültél az ő családjába.
.
"Házat akart venni."
Egy ekkora volumenű dolgot nem beszélitek meg egymással, hogy csak ő akarjon házat venni?
Külön kasszán vagytok, mindegyikőtök azt eszi, amit keresetéből vesz magának?
Ugye, te magad sem hiszed, hogy ez a kapcsolatotk 'holtomiglan-holtodiglan' fog tartani?
Neked nem az anyósod a legnagyobb problémád, hanem a pipogya, szerencsétlen párod. Ez az ember 2 éve tűri, hogy minden sz.rnak lehordják a "szerelmét", sose áll ki melletted, és anyuci szava a szent, hiszen azt írod, hogy "az összeugrasztások legtöbbször sikeresek".
Ráadásul még anyuci pici fia is, mert a drága mama közelében akar lakni, anélkül, hogy a te véleményed minimális szinten is figyelembe venné.
De az utolsó csepp a pohárban, hogy szó nélkül tűri, hgy a halálodat kívánja. Hogy bízhatsz meg egy ilyen emberben, akinek ennyire sem számítasz?
Ha van egy kis eszed, otthagyod ezt az idióta nőt az óriáscsecsemőjével, és keresel egy normális férfit. Ezekkel csak az idődet pazarlod.
"Szerintetek kijöhet a meny győztesen az anyós meny vitából?"
Nézd kérdező, az ember legalább a családjában ne játszámzzon. Persze a párod családja nem a családod, de a pároddal pedig úgymond egy családot alkotsz. Lehet, hogy nem a párod ellen szítanád a tüzet, de akkor is a párod közelében csinálod és ezzel rajta sebet ejthetsz. Az ilyen sose éri meg. Tudod valamit lesz@rni érdemes de van olyan, amit még le se érdemes. Egyébként jobb végetvetned ennek a párkapcsolatnak, ha a párod nem tisztel eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!