Szerintetek kijöhet a meny győztesen az anyós meny vitából?
Röviden: 2 éve nem is beszélek a párom családjával (após, anyós testvér). Anyós mindennek elhordott engem, folyamatosan szét akar szedni minket a párommal, állandóan összeugraszt minket. Párom úgy érzem sohasem állt ki mellettem úgy ahogy kellett volna, folyamatosan erőlteti a békülést az anyjával, amit én nem szeretnék.
Mit gondoltok, fog ez valaha változni?
Az összeugrasztások legtöbbször sikeresek, mert a párom veszekszik velem. Pl. Új házat akart venni a párom természetesen az anyja közelében, amiről én persze hallani sem akartam. Nem, nem veszekedtem párommal, mert nem akartam az anyja alá adni a lovat, de finoman elmondtam az érveimet neki, amire anyós biztatásával persze hogy folyamatosan csesztetett.
Amúgy meg nem fogok kibékülni egy olyan emberrel aki a másik ember halálát illetve meddőségét kívánja. (Élet, halál között voltam, és hozzámvágta, hogy inkább meg kellett volna halnom).
Az ok egyszerű, anyukának nem tetszett, hogy a kicsi fia értem aggódott és nem vele volt akkor.
Hát köszönöm szépen de az ilyen "anyós" nekem nem kell!
Úgy jöhet ki győztesen, hogy a párja mellé áll az anyjával szemben amikor az bunkó.
De az én férjem sem lát meg semmit! Azt szokta mondani: nekem nem mondják. Mondtam neki: ez a titka az egésznek! Mert nem hiszed el róluk, MERT NEKED NEM MONDJÁK! S amikor mondom neki, hogy nagyon sok mindent nem tudsz... Becsukja a füleit, s egyátalán nem kérdezi meg sosem, hogy mit nem tudok? Soha!
Ismerős a sztori... Bár halálomat nem kívánták talán. De örülnének lehet ha nem lennék a félesége. Vagy már nem is tudom, de azt tudom, hogy nem kedvelhetnek annyira mint ahogy előadják. Mivel a hátam mögött meg még mindig engem hibáztatnak olyanért ami nem az én hibám. S a legidegesítőbb amikor rám kenik! Á na mindegy. Ha halált kívánnának, ha a férjem erre nem reagálna semmit, szerintem vége lenne a kapcsolatnak... Teljesen kiábrándulnék belőle ha nem hinné el nekem mert netán nem hallja...
Szerintem te is érzed, hogy akárki akármivel akarna békíteni, sosem lesz már jó a viszony.
Amikor valakit nagyon szidunk, a hallgatóság akaratlanul is védelmére kel, főleg ha az illető a saját anyját kénytelen hallgatni, hogy szapulod. Ez valami pszichológia féle. Én azt csinálnám, hogy kis ideig nem hoznám szóba a párom előtt anyós áskálódását. Egy idő múlva a párodnak úgyis elege lesz abból, hogy az anyja folyton csak téged szid, és hidd el, felfog tűnni neki is, hogy mit művel az anyja. Az, hogy a párodnak folyton sorolod anyós hibáit, azt éred el, hogy "sajnálja", a védelmére keljen.
"Új házat akart venni a párom természetesen az anyja közelében, amiről én persze hallani sem akartam."
Hogyhogy akart és nem pedig akartatok új házat venni?
A barátod házában laksz?
Az ő pénzéből akart ő venni házat?
Ne haragudj, de nekem úgy tűnik, hogy ez nem egy túl régi kapcsolat, max.2-3 éves, nem vagytok házasok és mindent, a lakhatást is a "párod" biztosít.
Te nem beszélsz a komplett családjával, de permanensen csinálod a feszkót!
Én nem kutatom, hogy kinek van igaza, de ilyen feltételekkel - és ne haragudj meg érte! - de nem nagy jövőt jósolok neked ebben a családban.
Bizonyos nezetek alapjan te vagy most a "gyoztes" , draga anyosod feltekeny hogy "elvetted" a fiat es ezert csinalja es generalja koztetek a veszekedest.
En anyosom is beleugat(ott) mindenbe es tudta hogy nekem ez nem tetszik es a parommal veszekedni fogunk, rohogott a markaban, ezek utan lehordott engem is mindennek es a parom akkor vette eszre hogy az anyja milyen sunyi hogy direkt csinalta. Kibekultunk ugyan de neha meg minsig beprobalkozik es visszahallottam hogy azt mondta hogy elvettem a fiat es hogy mar nem olyan a parom mint aki regen volt, persze hiszen azota felnott es megjott az esze. Anyucinak ezek hianyoznak. Es isten ments hogy mi is a kozelebe koltozzunk, minden oraban a seggunkben lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!