Együttélnél a párod anyjával vagy inkàbb szakítanál?
Szituáció: a párod anyja elvált, nincs hova mennie, egyedül nem tudja eltartani magát, ezèrt beköltözik a párodhoz. Elfogadnád ezt, hogy akár évekre is ott lesz veletek vagy inkább te lépnél le és keresnèl más partnert?
Légyszi kort, nemet és indoklást is írjatok!
Ha kibírhatatlan, furkálódó típusú anyós, akkor lelépnék, nem vagyok mazochista :).
Ha amúgy kedves, fogszívva ugyan, de elfogadnám. Vagy inkább fizetnék neki albérletet - keresek annyit, hogy ki tudjam fizetni az albit úgy, hogy nekem is maradjon annyi, amiből meg tudok élni.
(amúgy a kérdés azt feltételezi, hogy én a páromhoz ültem be a készbe, mert "a párodhoz költözik be", de én attól nem tudok elvonatkoztatni, hogy nekem van lakásom, tehát min. közös lenne a mi esetünkben a tulajdon)
29N
Sajnálom, hogy így alakult :( Nekem is volt dolgom anyuci kisfiával és hidd el, hogy jobb nélküle :)
A párod nem is próbál semmi kompromisszumot, vagy elfogadható ajánlatot előhozni, hanem hagyja, hogy elköltözz? :(
Sajnálom kérdező. Nem írtad mióta vagytok együtt, de a helyedben én elköltöznék.
Talán annyit megtennek még, hogy költözés előtt elmagyaráznám miért nem lenne ez jó hosszú távon, hogy készüljön fel a hosszú távú együttélesre az anyjával, hogy az esetleges pártalálását mennyire befolyásolja, hogy az anyja ott lakik. Anyuka gondolom ki fog ugrani a bőréből, hogy elmegy a kérdező és a kisfia megint az övé.
Szerintem költözz el, de mondjuk ha magyon szereted és látsz esélyt arra, hogy észhez tér, esetleg pár hét után ő maga fog a plafonra mászni az anyjától, akkor talán meg van esély a kapcsolara, ha viszont a mamahotel tökéletesen megfelel neki akkor kívanj neki sok szerencsét az agglegényélethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!