Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért csinálta ezt anyósom?...

Miért csinálta ezt anyósom? Ez valami rossz vicc?

Figyelt kérdés
50 kiló vagyok 163 cm, XS illetve S a méretem. Mindent megeszek nagyjából csak módjával, ritka az ha zabálok, de enni eszek. Anyósom bejelentette, hogy vett nekem egy kis ajándékot, pont jó lesz rám...Tudjátok mit vett? Egy XXXL-es egyszinű pólót ami 3x akkora mint én vagyok. Nem az ajándék számít, el sem várom, de ez valami rossz vicc??? Látta mekkora...talán egy 200 kilós emberre jó lenne... ezt úgy képzeljétek el annyi hely van még benne, hogy még a párom is befér mellém. Most ez mire volt jó? Párommal küldte el, tehát még nem is szemtől szemben adta oda, hogy betudjam egy poénnak. Párom oda se akarta adni, én könyörögtem, hogy mutassa már meg mit titkol..
2018. nov. 9. 22:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
84%

Add fel nekem utánvéttel, én duci vagyok!

Igaz, nem 200 kg, de még lehetek!:)

Én a helyedben legközelebb ha megyek hozzá, ezt venném fel.

Most nyugodtan megteheted, kabátszezon van, nem röhögnek ki az utcán. Aztán amikor ott állsz egy bokáig érő dunyhahuzatban, akkor mondd azt, hogy "Köszönöm szépen Erzsi néni, a kedves ajándékot, ugye milyen csinos?"

De ehhez előbb gyakorold az ártatlan arcot a tükör előtt!:)

2018. nov. 10. 14:56
 22/23 anonim ***** válasza:
68%

Lehet benézte a méretet, vagy csak simán hülye a másnak vásárláshoz.

Nagyim szokott turizni és venni nekem dolgokat. Szintén XS-S es méret vagyok, nagyon ritkán M-es, nem egyszer mutatott óriási ruhákat. Mondtam hogy fel sem próbálom, köszönöm nem kérem, nem lesz jó. Szerinte annak jónak kell lenni, kikövetelte, hogy vegyem fel, felpróbáltam igazam volt. A következő vásárlásáig hitt nekem.

Anyám nagyon profi a dologban, ő ránézésre megmondja, hogy jó lesz e rám és bátran megveszi, tökmindegy mi van beleírva.

2018. nov. 10. 21:49
 23/23 anonim ***** válasza:
52%

Te ismered az anyóst, meg a férjed, ti tudjátok hogy lehet-e hogy elnézte a méretet, rossz sorhoz nyúlt a polcon vagy félreolvasta a betűket. Illetve ha ez lehetséges, azt is ti tudjátok hogy hogy reagálna ha jeleznétek neki, megsértődne, halálos bűntudata lenne vagy simán becserélné nektek.

Ha esélyes hogy baleset volt és jól állna hozzá, akkor szólnék neki hogy mama, rossz lett a méret, lehet hogy összekeveredett a boltban, menjünk vissza becserélni.

Ha rosszul reagálna rá, vagy biztos hogy direkt vette viccből vagy gonoszkodásból, akkor a következőket javaslom:

- Alakítsd át. Mondjuk ruhának nem lehet átszabni, behúzni a derekát, vagy rátenni egy övet? Ha nem, neten rengeteg ötlet van hogy hogy lehet régi/szakadt/túl nagy pólókat átalakítani vagy más ruhadarabbá, vagy egyéb használati tárggyá (párnahuzat, textilszatyor, stb)

- Ha hordani nagyon nem akarod sehogy se, vágd fel konyharuhának vagy törlőrongynak

- Ha még arra se használnád, adományozd el, közeledik a tél meg a karácsony, rengetegen szednek adományokat szegény csakádoknak, hajléktakaoknak

2018. nov. 10. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!