Ha egyetemen rossz vagyok, azért kaphatok valamit? 22/L
Tudom, hogy tanárfüggő, de mégis mi történhet ha úgy viselkedek az egyetemen az órákon, ami miatt pl osztályfőnöki járna a középiskolában?
Kicsit fura vagyok és rengeteget szeretek viccelni és humorizálni. Tanár szemmel kissé felháborítónak tűnhet az amiket csinálok. Nem vagyok idétlen, sem provokatív...egyszerűen nekem mást jelent a humor. De ezért valamit kaphatok a rossz magaviselet miatt vagy egyéb nyalánkságok miatt?
Egyáltalán nem tanárfüggő. Mindenkinek a töke tele van az idiótákkal az egyetemen.
Pont az ilyen emberek (vagy az okoskodó, előadás közben mindenbe belekérdező, belekötő) amiket az egész évfolyam, és a teljes oktatói gárda utál.
Senki nem kíváncsi a hülyeségeidre. Tanulni mentél egyetemre, nem hülyét csinálni magadból, és végképp nem másokat idegesíteni, a tanár munkáját zavarni.
Igazából a furaságod sem érdekel senkit, sem az hogy mennyire szeretsz humorizálni.
Szedd össze magad és viselkedj felőttként. Vagy ne járj egyetemre.
Amiket kaphatsz: megjegyez a tanár, esetleg a neptunkódod és neved is megtudja, utána good luck a tárgy teljesítésével. De valószínűleg elmondja a kollégáinak is, hogy ezt a kódot jegyezzék meg, mert idióta (adok-kapok).
De fegyelmit is kaphatsz, aztán repülsz az egyetemről és nem idegesíted a tanárokat és a többi hallgatót.
Az emberek azért járnak egyetemre, hogy tanuljanak, és nem hogy az idióta standup comedy-d hallgassák.
Válaszolva a kérdésre, valószínűbb hogy az évfolyamtársaid beszélgetnek el inkább veled egy kicsit.
Habár még ilyen nem fordult elő, mert tudnak viselkedni a diákjaim az órákon, de rádszólnék. Ha nem fejezed be akkor kiküldelek miután megaláztalak(elvégre egyetemen vagyunk, nem bölcsiben).
Volt egy tanárom anno aki ezt olyan magas szinten művelte, hogy a nagypofájú gyerek("gyerek", 20 éves srác) sírva ment ki. Pedig ő csak nem figyelt, nem is rendetlenkedett.
Egyébként mit értesz furának?
Egy két vicces beszólás havonta oké. Ha vicces még én is nevetek. De azért ne óránként 3.
Ha viszont odaszarsz a padra akkor nem tudom mit csinálnék. Valószínűleg fegyelmi és dilidoki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!