A Metropolitan Egyetemen (METU) néztem ki az Executive MBA for IT szakközgazdász képzést. Erről van valakinek véleménye? Milyen a METU jó, rossz, fog ez nekem használható tudást adni?
Vagy néztem hasonlót a Corvinuson Informatikai menedzsment szakközgazdász címen, csak ott nincs keresztfélév és ott nem két féléves a képzés hanem 3.
Szerintetek?
Nem felesleges, de ezek olyan képzések, amiket több év munkaerőpiaci tapasztalattal érdemes elvégezni, nem pedig az alapdiploma után egyből.
Ha megnézed az "ŐK IS NÁLUNK TANULTAK" menüpontot, már régóta szakmában lévő emberekről van szó.
1. Felesleges, mert az eféle IT végzettséget az IT-sok nem veszik semmibe, így kb. mintha nem is lenne
2. Az MBA esetében csak az számít, hogy HOL végzed... Magyarországon megszűnt az egyetlen értékelhető MBA képzés (CEU)
3. A Metropolitan egy kamu egyetem, az akkreditációját nem vonták vissza?
Ha IT-t akarsz tanulni, menj rendes egyetemre azaz például BME, ELTE.
A metropolitan sosem volt kamuegyetem, indít programozói képzést is, amivel nagy multik szerződtek le, és 100% állásgaranciát vállalnak.
A kérdezőt meg az it menedzsment érdekli, milyen eltéről beszélsz?
Könyörgöm, prolik ne kommenteljenek már a felsőoktatással kapcsolatban, amikor még helyesen sem tudnak írni.
Utolsó: mely helyesírási problémára gondolsz konkrétan?
Persze, nem kamu, csak [link]
Kérdező, felesleges ez a képzés és a szak is, nem jutsz ezzel előrébb. Az “IT menedzsment” szakok eleve feleslegesek, ha amúgy nem vagy informatikus. Tájékozódj, mielőtt feleslegesen töltöd az időt és költöd a pénzedet.
Ennek mi köze az akkreditációhoz? Vagy mennyivel jobb, amikor ELTÉre, Corvinusra benyomnak politikuscsemetéket?
Vannak bajok.
Miért, mi van az akkreditációjával?
Nyilván gondok vannak a színvonallal, ha a minimum pont alattiakat vadásszák...
De mindegy, én elmondtam a véleményem. Kérdező spórolj meg magadnak pár felesleges évet meg egy rakat pénzt, és fektess valami másba, ami jobban megéri. De ez magánvélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!