A Metropolitan Egyetemen (METU) néztem ki az Executive MBA for IT szakközgazdász képzést. Erről van valakinek véleménye? Milyen a METU jó, rossz, fog ez nekem használható tudást adni?
Vagy néztem hasonlót a Corvinuson Informatikai menedzsment szakközgazdász címen, csak ott nincs keresztfélév és ott nem két féléves a képzés hanem 3.
Szerintetek?
# 20
BME-n nincs IT menedzsment
Corvinus-on, Metu-n és CEU-n van.
Akkor e három közül az én preferencia-sorrendem ez lenne:
CEU
Corvinus
Metropolitan
... és megnézném, milyen certifikációk vannak a témában, például CSM stb. [link]
"Ha ilyen hülye vagy, inkább hanyagold az egyetemeket."
Érdekes más tudott értelmesen válaszolni. És meg is kaptam a választ nagyjából illetve megerősített hogy inkább a corvinus. Szóval ha Te vagy olyan hülye hogy csak így és ennyit tudsz írni akkor húzz innen a p...ba. nem kell hozzászólni bunkókám.
# 23
A linked igazolja, hogy mennyire mérvadó a kis listád. It menedzsment célja még mindig nem az, hogy a legfaszább kódokat tudd megírni. Hogy jönnek ide a Scrum Master-ek jesszusom...
Nekem annyira hihetetlenek az ilyen jellegű kérdések, amikor valaki kiír egy ilyen fontos kérdést a jövőjével kapcsolatban, aztán 4-5 hozzászólás után eldönti, hogy melyik egyetemre menjen, melyik egyetembe invesztáljon több százezer/millió forintot :DDDDDDD
Nem ő néz utána, nem megy nyílt napokra és nem munkahelyén beszélget szakemberekkel...
Kicsit olyan, mintha arra menne ki az egész, hogy lejárassanak egy konkurens egyetemet a lelkes hallgatók vagy marketingesek.
# 27
Pontosan erről van szó, nem az első ilyen "Metu vs. random egyetem" kérdése, ahol 1 oldalnyi komment után "megtáltosodott", és a kommentelőkkel együtt szidta az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!