Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Metropolitan Egyetemen...

A Metropolitan Egyetemen (METU) néztem ki az Executive MBA for IT szakközgazdász képzést. Erről van valakinek véleménye? Milyen a METU jó, rossz, fog ez nekem használható tudást adni?

Figyelt kérdés

Vagy néztem hasonlót a Corvinuson Informatikai menedzsment szakközgazdász címen, csak ott nincs keresztfélév és ott nem két féléves a képzés hanem 3.

Szerintetek?

2017. dec. 10. 20:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ebben a kérdesben is csak 1-2 proli beböfögés van, értelmesebb, intelligens hozzászólásokat írók a metropolitan mellett állnak ki.
2017. dec. 12. 19:55
 12/34 anonim ***** válasza:

LOL

Két ember szólt hozzá 57%, te meg én. Semmilyen “proli beböfögés” nem hangzott el, csak egy normális vélemény, linkkel alátámasztva.

Te meg nyilvánvalóan elfogult vagy, feltehetően a Metropolitan tanára vagy hallgatója. Nagyon intelligens vagy, egyből prolizni a másikat... :)

Kérdező szerintem nézz körül máshol is. :)

2017. dec. 12. 22:19
 13/34 anonim ***** válasza:
Ui: továbbra is várom az állítólagos helyesírási hibáim jegyzékét.
2017. dec. 12. 22:20
 14/34 anonim ***** válasza:

A linkelt kérdésről beszélek, te nagyon okos.

Miért kell minden válaszod végén a kérdezőt megszólítani? Elég röhejes, ahogy erőlködsz.

2017. dec. 13. 08:23
 15/34 A kérdező kommentje:

#2: több mint 25 év munkaerőpiaci tapasztalatom van bankoknál és ssc-knél, nem most végeztem.

Többieknek: Nem programozó szeretnék lenni hanem amúgy is dolgozom projekteken csak nincs ilyen végzettségem csak sima közgazdász. És egyébként meg nézik a papírt, sok helyen az a tapasztalatom. valamit szeretnék, ha mondjuk 10-15 év múlva nem lesznek ssc-k akkor át tudjak menni máshová és legyen papírom róla hogy IT területen tudok projekteket vinni mint vezető.

2017. dec. 13. 18:46
 16/34 A kérdező kommentje:
de azért köszi mindenkinek.
2017. dec. 13. 18:46
 17/34 anonim ***** válasza:

Ha van 25 év munkaerő-piaci tapasztalatod, és ennyire tudod, hogy nézik a papírt, meg hogy milyen papír a jó a munkáltatóknak, akkor miért minket kérdezel? :)

Vagy miért nem kérdezel szimplán körbe a munkahelyeden?

Egyébként ismerősöm rendszerszervező volt banki területen, évtizedek óta szerzett kandós diplomával, és a munkahelye fizette neki ezt a Metu MBA képzést, mert team leader lett. Annyira pont jók ezek a képzések, hogy informatikai, mérnöki munkába évek óta begyepesedett emberek, akik vezetők lesznek, azoknak lesz fogalmuk olyan dolgokról, mint a projekt kontrolling, vezetői számvitel, marketing stb. ezáltal ha visznek egy projektet, akkor nem csak csőlátásban a saját szakmai nézőpontjukból tudják nézni a dolgokat, hanem mondjuk költségesség, eladhatóság szempontjából is.

2017. dec. 13. 20:42
 18/34 A kérdező kommentje:
az eredeti kérdés az volt, hogy a METU jó-e mennyire elfogadott. Mert a METU-n van kereszt félév tehát nyernék egy félévet, illetve csak két féléves tehát ott még egy félévet. De ha gagyi a képzés ezért nem is nagyon elfogadott akkor inkább mennék a Corvinusra.
2017. dec. 13. 21:16
 19/34 anonim ***** válasza:
Ha ilyen hülye vagy, inkább hanyagold az egyetemeket.
2017. dec. 13. 21:45
 20/34 anonim ***** válasza:
63%
Mindenképpen a Corvinusra menj, esetleg BME.
2017. dec. 13. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!