Miért csinálta ezt anyósom? Ez valami rossz vicc?
Nekem az első gondolatom az volt, hogy kapott valahonnan egy pizsamát és neki nem jó a méret,vagy nem tetszik neki, és neked "ajándékozta", és akkor még jó fej is :D:D
Nyilván Te ismered, hogy mennyire szokott kötekedni a kinézeteddel, szóval annak is igaza lehet, aki rosszindulatot lát mögötte.
Idősebbek nem mindig vannak tisztába a méretekkel vagy lehet hogy egyszerűen elnézte a csomagoláson a számozást.
Vagy egy túlterhelt eladó rosszat adott, lehet, hogy nem ilyet kért.
Mondjuk az enyém nekem mindig kicsit vett, vagy rondát. Anyám meg 3x akkorát. Mind a padláson van.
Egy darabig tolta, aztán mikor leesett neki hogy nem ér el vele semmit leállt. Ha szemétkedni akar talál más módot is.
11 éve nem adja fel. De semennyire nem érdekel.
Téged sem kell. Söpörd le magadról.
Nem nézhette el esetleg a méretezést? Én is kaptam már rokontól XXS-es női cipőt (35-ös méret), mert tudta, hogy tetszik az a fajta és gondolta meglep vele. Csak az volt a gond, hogy én abból XXL-eset hordok (42 a lábam). Utólag derült ki, hogy mivel ő ebben annyira nincs benne, csak az maradt meg neki, hogy XX-van az elején. :)
Mi visszacseréltük a cipőt és még az eladó is jót derült a történetén.
Nem lehet, hogy nálatok is csak valami ilyen lehet a háttérben? Esetleg arra is gondolhatott, hogy ez az extra kicsi méret...
Az én anyósom is ezt csinálta. Xs-s ruhákat hordok. L-es piros és zöld leggingseket kaptam. 😄 Szerintem magának vette, de kicsi lett rá. 90%ban régi kacatokat kaptam ajándékba. Volt amiről még a port se törölte le.
Én megmondtam, hogy mostantól nincs ajándékozás. Én sem veszekés ők se vegyenek nekem. Mert nem éreztem fair dolognak, hogy igyekeztem hasznos és jó dolgokat venni, én meg megunt cuccokat kaptam.
Add vissza neki ezzel a szoveggel: "anyuka, ez a maga mérete...nem cserelte ossze a sajatjaval?"
es igen, valszeg ez poen volt felole...
Te érzed miért csinálhatta!
Pl. én kicsit hasas fajta vagyok de férjem dupla annyi kg mint én. Én vagyok 160 cmrel most 63-64 kg. Hát mikor mondtam, hogy fogyóznunk kéne meg a férjemnek is igencsak elkéne mert magas a vérnyomása is, na támadásba lendültek azonnal a súlyommal kapcsolatban: hát neked is van hasad! Igen... Bar én neki állok fogyókúrázni, magam miatt mert nem jó ez a súly. De őt nem is zavarja de fáj mindene. Pedig anyósom is előtte mondta neki pont, hogy fiam fogyni kéne!
De ha én mondom, én vagyok a szemét feleség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!