Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek ebben az esetben?

Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Anyósoméktól kaptunk egy olyan lakberendezési tárgyat, ami egyáltalán nem illik a lakásunk stílusához, nekem pedig nem tetszik.

Az ajándékot természetesen illedelmesen és kedvesen megköszöntem, ahogy illik, de kitenni nem szeretném a lakásba.

A férjem kissé szomorú, hogy nekem nem tetszik az ajándék, de mit tehetnék? Tényleg nem illik sehová.

Arra gondoltam, hogy ha jönnek hozzánk, addig ki fogom tenni, hogy lássák, de egyébként elteszem.

Voltatok már hasonló helyzetben? Mit lehet tenni?

2018. nov. 5. 09:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy mi ez a "megengeded a párodnak hogy kitegye". MEGENGEDED???? Hogy a partnered a saját otthonában a saját dolgairól rendelkezzen???? Hát még jó, hogy megengeded. Nem kell hozzá engedélyt kérnie.
2018. nov. 6. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Na, ennyi, akkor szépen meg lehet beszélni egymással, hogy kinek mi mennyire fontos. Ha mindkét félnek nagyon fontos a saját elképzelése, tehát az egyik nem adja be a derekát (ami elég vicces lenne, mert kb olyan lenne mintha két kisgyerek veszekedne egymással) akkor igen, kössenek komromisszumot. Tegyék a díszt olyan helyre, ahol az egyik viszonylag gyakran tudna gyönyörködni benne, de a másik szeme elé ritkán kerül. Keresni kell egy ilyen kis helyet a lakásban, valami eldugott kis zug csak van valahol, ahol még egész tűrhetően is néz ki.
2018. nov. 6. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!