Ez normális vagy beteges?
A másik pedig, hogy anyósod egy szuverén felnőtt ember, azzal barátkozik, akivel szeretne.
Nem is értem az 1-es válaszolót, mit kellene megbeszélni a lányka szüleivel??
1. Még nincs gyereketek. Miért ne szerethetné azt a kislányt? Nem árt vele senkinek.
2. Már előre rémeket látsz. Mély levegő, engedd el.
Szerintem egyáltalán nem gond, anyósnak is jó, a kislánynak is. Gondolom nem úgy történt, hogy anyós gondolt egyet, hogy "megyek, szerzek egy unokapotlekot".
Nem értem minek kell beleavatkoznod, nálunk is volt olyan dolgozó az általános iskolában aki nagyon szeretett néhány gyereket és azóta sincs semmi baj se vele, se az akkori gyerekekkel, sőt még az unokáját is szereti.
Felesleges ezen aggódnod, ha beleavatkoztok, abból viszont óriási sértődések lesznek, arra készülj fel.
Szerintem egyáltalán nem beteges.
Ennyi erőből senkinek sem lehetnének barátai, nem járhatnának össze. Mert nemcsak rokonokkal tart kapcsolatot az ember.
Akkor én is beteges lennék, mert majd a barátaimat elhívom a szülinapomra? :D
A szülők meg szerintem tök jó fejek, hogy látják, hogy milyen fontos anyósod a kislánynak, és ezrét meghívják.
Még mindig jobb helyzet,mint nálunk. Anyósom nyugdíjas, de mellette gyerekekre vigyáz. Van egy kislány,akire néhány hónapos kora óta vigyáz hetente egyszer-kétszer. Mi viszonylag messze lakunk, kb. 150 km. Van már egy lányunk,aki most lesz 4. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor látta. Sosem ér rá jönni, mert neki mennie kell arra a kislányra vigyázni, mi ugye meg dolgozunk, ráadásul aludni sem tudunk hol,mert nem szereti ha ott töltjük az éjszakát. Ha meg ittvan, akkor is arról a kislányról áradozik. Nem is csoda, hogy a lányunk azt mondja nem szereti a mamit.
Remélhetőleg ha lesz saját, akkor ő kerül a középpontba, addig meg nem érdemes rajta rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!