Anyos kerdes, utal engem, unokat se latogatja, en nem megyek hozzajuk, parom ki van borulva, ti engednetek es kimennetek anyoshoz?
Roviden;
Anyossal terhesseg ota megromlott a viszony, nem is gratulalt a gyerekhez, aztan meg mindenbe bele akarta utni az orrat, a kislanyom most 2 eves. Mindemelett kezetmosni se szeret, takaritassal is gondok vannak.
Azt mondja iranyitom a, fiat. De parom mar kezd beleorulni abba, hogy rosszba vagyok az anyjaval es nem talalkozunk veluk.
A gyereket utoljara husvetkor lattak, en mondom h ide, hozzank barmikor johetnek, de nem jonnek, mert az en lakasomban eluk, es ide be nem teszi a labat neg az unokajaert sem ugy nez ki...
En se megyek hozzajuk, bar tavaly karacsonykor engedtem, anyukam decemberben meghalt, karacsonykor annyit mondott, h "resztvetem", de ez is inkabb egy tor volt akkor, h de jo emlekeztet ra a kotnyeles nember, a temetesre nem hogy el se jott, egy koszorut sem kuldott...
Parom nyaggat h mennjunk ki hozzajuk, gyomoridegem van a notol, parom fenyeget, h az anyjat is, meg minket is elhagy, ha nem megyek ki...
Ti mit tennetek?
"A ferjem azert nem megy az anyjaekhoz, mert azt mondja, hogy mi egy csalad vagyunk, ha en nem megyek, o se megy..."
Ő se megy, de ki sem áll melletted. Hát elég puhapötsöt fogtál ki, már bocs.
Férjednek kellett volna leállítani az anyját még az elején, amikor ennyi volt az összes probléma. :/
Ha nem akar menni az anyjához, akkor az az ő döntése/problémája. Ennyi miatt viszont én azért látgatnám anyóst, azért az, hogy olyan dolgokat vesz az unokájának, ami felesleges/hülyeség, nem olyan eget rengető probléma. Vagy van más is?
Ferjem mehet, a gyerekkel is, vagy anyos johet ide hozzank a unokazni. Egyet nem akarok; kimenni hozzajuk.
En senki nem tiltok senkitol.
Meg a korhazba is behivtam, megnezni a babat, ugymond nyitottam fele, annak ellenere, h terhesen megprobalt rossz szinben feltuntettni engem a fianak... amire ott kiakadtam, h mosatlan kezzel megsimogatta az egy napos gyerekem arcat... neki eszebe se jut, h lehet ezzel baj csinal... a fia meg nem.mer neki szolni... es meg sorolhatnam....
Most kéne alkalmazni a római jog egyik alaptézisét:
"Hallgattassék meg a másik fél is!"
.
Soha nem fogtok megbékélni, ha te hajtogatod saját vllt/valódi sérelmeid, ő pedig az övét.
Nem csupán két makacs felnőtt torzsalkodásáról van szó, mert a levét a gyerek fogja meginni.
Felnő majd nagyi nélkül - és tőled is számonkéri majd: miért nem volt mamája!
.
"Ti mit tennetek?"
A gyerekem érdekeit tartanám szem előtt, nem sunnyogva, de megpróbálnék valamennyire közeledni.
Nem ez lenne az első - sőt, nem is utolsó - eset, hogy ha nagyot nyelve is, de kislányod érdekeit nézed!
Egyszer megprobaltam megbeszelni anyossal a nezetkulonbsegeket, ugy erzem nekem tisztazni kell, ki kell h mondjam magambol es hallani is szeretnem a masik fel gondolatait/problemait, szerintem, igy lehet megoldani egy problemat.
Ugy tett, mintha soha semmi nezetelteres nem lett volna, beszelni se akart a helyzetrol es a kepembe rohogott, ami nagyon bantott, a fiat meg elkezdte "jatekosan pofozgatni", megkertem h ezt fejezze be (ezt lehet nem kellett volna), mert ez zavar mindenkit, parom max csak vedekezni probalt, tenyleg egy papucs a ferjem...:O
Ami nagyon bant, az a temetes, nalam ott kopte le feszuletet...
Azt mondja, azert nem jott el, mert nem hivtam meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!