Anyósom a hátam mögött úgy emleget engem, hogy "Böhönye Tóni". Vajon mit ért ez alatt?
Mit számít a diploma, ő az idősebb, ő az okosabb, tapasztaltabb... Szerinte! :D
Anyósom szerint én is kislány vagyok 30+ osan, diplomával és úgy hogy elég régóta magunk tartjuk fent, sohasem kellett segítenie. Na bumm, ez van, ennek tart...én meg ezért nem tartom vele a kapcsolatot. :D Idegesítsen mást. ;)
Hátad mögött emleget így - tehát valaki visszamondta neked. Nyilván nálad közelebbi hozzátartozó, aki jobban ismeri őt, mint te.
Nos, találgatás és gyk-s közvéleménykutatás (=kollektív találgatás) helyett kérdezd meg az informátorodat, hogy szerinte miért adta ezt a nevet neked.
Az ilyen anyósoknak mindig a saját gyerekük a szent,a gyere párja meg a "Böhönye Tóni",meg "Tank Aranka" és társai.
Elég szánalmas ez az elfogultság.
Reméljük azért a párod adja neki az ívet,mert akkor tényleg az vagy,amivel az anyós illet téged,ha ezt tűröd.
Szerintem a böhöm(nagy) és a tohonya(lassú) szavakat keverte össze. Szerintem vicces, hogy így alkot, másrészt rettentő sértő a gúnyneved. A Tóni bizony arra utal, hogy butának tart, lassú felfogásúnak.
2 diploma egyébként inkább a kitartásról árulkodik legtöbbször.
Sajnálom, hogy nem kedvel. Én felvállalnám a konfliktust, már oviban sem szabad hagyni a gúnyolódást. Felnőttek vagytok, legalábbis egyikötök biztosan. Kérd meg anyóst, hogy csak magában hívjon így, ne mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!