Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek is igaz az,...

Szerintetek is igaz az, hogyha csuklunk akkor valaki emleget minket?

Figyelt kérdés
Tudom ez úgy alapból hülyeségnek hangzik, és van aki hisz benne, van aki nem. De én már nagyon-nagyon sokszor tapasztaltam azt, hogyha elkezdtem csuklani, és arra gondoltam hogy ez az illető emleget, akkor rögtön abbahagytam a csuklást. Lehet ebben valami igazság?
2018. febr. 15. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze egymáshoz.
2018. febr. 15. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem igaz.

Ez csak egy szokás, megszokásból mondjuk ezt.

Én akkor szoktam, ha valamiért furán veszem a levegőt, vagy rosszul nyelek.

2018. febr. 15. 15:12
 3/8 anonim válasza:
0%
A csuklás a sziv problémája pl ha fére nyelsz de ha valaki megijeszt akkor meg áll a csuklásod de ha gyakori a csuklásod és hosszas ideig tart forduly dokihoz
2018. febr. 15. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor is szoktam csuklani, ha jól esik egy kaja, vagy ha kimegyek és megcsap a hideg. De ez az "emleget valaki" csak egy régi babona, semmi összefüggés a kettő között.

Amúgy nem hiszem, hogy a pár hónapos csecsemőknek is szív bajuk lenne, pedig ők is szoktak csuklani.

2018. febr. 15. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közük egymáshoz, ez csak egy mondás.
2018. febr. 15. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyanolyan, mint a többi mondás.

Pl. ha beütöd a könyököd, váratlan vendég jön. Vagy ha viszket valamelyik tenyered pénzt adsz ki, vagy kapsz, attól függ, hogy a jobb vagy a bal.

2018. febr. 15. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert én ha csuklok, iszom par korty vizet, ' oszt jó napot. Nekem ez szokott beválni, nem az, hogy "sorra veszek" minden ismerőst, hogy vajon, melyikük emleget.
2018. febr. 15. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Viszont, anyám például, "hisz" benne valamennyire.
2018. febr. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!