Szerintetek is igaz az, hogyha csuklunk akkor valaki emleget minket?
Figyelt kérdés
Tudom ez úgy alapból hülyeségnek hangzik, és van aki hisz benne, van aki nem. De én már nagyon-nagyon sokszor tapasztaltam azt, hogyha elkezdtem csuklani, és arra gondoltam hogy ez az illető emleget, akkor rögtön abbahagytam a csuklást. Lehet ebben valami igazság?2018. febr. 15. 14:56
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem igaz.
Ez csak egy szokás, megszokásból mondjuk ezt.
Én akkor szoktam, ha valamiért furán veszem a levegőt, vagy rosszul nyelek.
3/8 anonim válasza:
A csuklás a sziv problémája pl ha fére nyelsz de ha valaki megijeszt akkor meg áll a csuklásod de ha gyakori a csuklásod és hosszas ideig tart forduly dokihoz
4/8 anonim válasza:
Én akkor is szoktam csuklani, ha jól esik egy kaja, vagy ha kimegyek és megcsap a hideg. De ez az "emleget valaki" csak egy régi babona, semmi összefüggés a kettő között.
Amúgy nem hiszem, hogy a pár hónapos csecsemőknek is szív bajuk lenne, pedig ők is szoktak csuklani.
5/8 anonim válasza:
Semmi közük egymáshoz, ez csak egy mondás.
6/8 anonim válasza:
Ez ugyanolyan, mint a többi mondás.
Pl. ha beütöd a könyököd, váratlan vendég jön. Vagy ha viszket valamelyik tenyered pénzt adsz ki, vagy kapsz, attól függ, hogy a jobb vagy a bal.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, mert én ha csuklok, iszom par korty vizet, ' oszt jó napot. Nekem ez szokott beválni, nem az, hogy "sorra veszek" minden ismerőst, hogy vajon, melyikük emleget.
8/8 anonim válasza:
Viszont, anyám például, "hisz" benne valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!