Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket érdekelne?

Titeket érdekelne?

Figyelt kérdés
Van egy kiszemeltem és félig roma, egyáltalán nem látszik rajta az édesapján kicsit,nagyon normálisak. Ha nem mondta volna hogy roma félig, akkor rajta észre sem veszem. A családjában nagy rangon dolgozik az apja mérnök, az anyja kisfőnök egy cégnél, a testvére rendőr. Ő még egyetemre jár. A kérdésem : titeket ez zavarna? Gátolna abban, hogy össze jöjjetek vele? (Az apukája se az az ,,igazi roma" kék szeme van és nem is barna hanem inkább pirosas XDDD)

2018. aug. 30. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Érdekelne, és nem jönnék össze vele.
2018. aug. 30. 20:46
 12/21 anonim ***** válasza:
19%
Milyen kérdés ez ? Evidens hogy nem jövök össze ilyennel ! Nekem ezt megtanították szerencsére.
2018. aug. 30. 20:49
 13/21 A kérdező kommentje:
#12 ezt most szarkazmusból írtad?
2018. aug. 30. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd békén a srácot... nem szereted te őt, vagy magasról szarnál a körülötted lévők vmnyére.
2018. aug. 30. 21:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem, a 12-es nácizmusból írta, ami egyenlő az agyhalállal.
2018. aug. 31. 10:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. aug. 31. 22:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Vannak cigány származású ismerőseim/barátaim is, akik dolgoznak, ápoltak, stb. viszont páromnak nem választanék cigány származásút (pedig istenuccse, nem vagyok rasszista)...Nem tudom megmagyarázni az okát...Talán azért, mert egyszer megtámadott egy cigány srác...nem tudom...De nem.
2018. szept. 1. 10:51
 18/21 A kérdező kommentje:
De ő csak félig az, meg nem látszik rajta/rajtuk. Először nem is hittem el amúgy azt hittem viccel xdd De amúgy szerintem vannak olyanok mint pl ők. Engem nem érdekel hogy félig az csak kíváncsi voltam mások véleményére is. Egyébként akik megtámadnak/kirabolnak embereket ők ,,oláh" cigányok. Az ő édesapja pedig magyar roma vagy hogy kell ezt mondani XD
2018. szept. 1. 11:23
 19/21 anonim válasza:

Én is magyar cigány vagyok rajtam se látszik mikor meg ismertem páromat én mondtam neki szó szerint ki nevetett mert rajtunk se látszik meg. (Kék szemem van , fehér bőröm, szőke a hajam) De ez nem befolyásol semmit nálunk azóta is lassan 2 éve együtt vagyunk.

De viszont én se jönnek össze se magyar ciganyal se ciganyal. Tudom milyenek velük nőttem fel de még se. Nekem magyar a párom és mindig az is lesz.. Szóval kinek mi nem kell azzal törődni más mit gondol hanem hogy te mit érzel legbelül!

2018. szept. 2. 01:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Ahjj nem értitek látom...Ne azt képzeld el hogy egy cigány hanem nem is tudom...egyáltalán se a viselkedése se a kinézete nem olyan, de ő azt állítja, hogy az apja az. Az apja se az a cigány, nem fekete haj fekete szem meg igénytelenség (általában ez jellemzi az ,,eredeti" cigányokat) hanem telljesen normális, haza se ér a munkából már megy a másikba...pedig nem szegények csak egyszerűen ,,munka mániás" ha lehet ilyet mondani. A kérdést is azért írtam ki mert kíváncsi voltam hány előítéletes ember van...(persze joggal, mert vannak undorító cigányok is) de ők nem olyanok.
2018. szept. 15. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!