Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez csak szerintem nem normális?

Ez csak szerintem nem normális?

Figyelt kérdés

Anyósom nem hajlandó kimenni cigizni. Ritkán vagyunk nála de azt mondja, hogy még az ő otthonába vagyunk addig mi alkalmazkodjunk. Ha ő jön hozzánk majd ki megy cigizni. Páromnak két testvére van, senki sem cigizik és kb mindenkit zavar a cigi szag ha ittvagyunk. Ráadásul van egy 2hónapos babánk és így se hajlandó ilyenkor kimenni.

Csak szerintem lehetne kicsit tekintettel ránk és kimehetne legalább ilyenkor.

Azonkívül , hogy nem jövövök többet van más megoldás? Most jöttünk először a picivel és hittem legalább az unokája egészsége érdekébe most legalább kint cigizik de tévedtem.

2018. aug. 20. 15:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Én nem vagtam be a durcit. Csak nem értem, hogy a saját gyerekei és unokája egeszségét leszarja és fontosabb a cigi neki. Hiába kérték már többször a saját gyerekei,hogy legyen szíves kimenni mert nem bírják a füstöt.

De ha te azt szánalmasnak tarod, hogy nem szeretném, hogy egy 2hónapos baba cigi füstöt szívjon akkor gratulalni tudok.

2018. aug. 20. 16:11
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Te kivitted a babàt amikor cigizett?
2018. aug. 20. 16:24
 13/24 anonim ***** válasza:
6%
#12, az nem opció. Akkor más miatt kellene szidni az anyóst.
2018. aug. 20. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
12 van valami abban amit ő ír. Szerintem ez jó megoldás lehet ha elkezd rá gyújtani te mindig vidd ki a gyereket hátha ez valamennyire hat rá.
2018. aug. 20. 16:31
 15/24 anonim válasza:
75%

Sok válaszoló szerint ez durcázás, szerintem pedig csak egy jó szülői attitűd, hogy kíméled a gyermeked egészségét.

Elég korai lenne passzív dohányzásnak kitenni egy kisbabát, nemde?

Örülök, hogy a kérdezőbe szorult ennyi ösztön / veleszületett empátia.

Több lehetőséged is van, neked kell mérlegelned.

Egy párat leírnék ebből:

A: Ha anyós, após nem kiállhatatlan személyiség, le kell velük ülni megbeszélni ezt. Mivel ők vannak otthon ezért csak nagyon finoman, de határozottan kellene kiállni a véleményed mellett.

Ekkor ők mérlegelnek és kapsz egy választ.

Ha a válasz elfogadható (pl: kompromisszum, hogy amíg a kicsi ott van, egy olyan helyiséget használnak ami elzárt a babától, ugyanakkor jól szellőztethető), akkor minden rendben és az élet megy tovább.

B: Ha olyan válasz érkezik, amely egyáltalán nem elfogadható, mert makacsok és ragaszkodank a cigizés ilyen formájához, akkor, én személy szerint, még annak a kockázatát is vállalnám a gyermekem egészségének érdekében, hogy esetlegesen megromlik velük a kapcsolatom és akár még a látogatást is beszüntetném.

Szerintem ez a két fő pillére a lehetőségek tárházának.

Som sikert.

2018. aug. 20. 16:35
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

14 hát ne is haragudj de én tuti ki vittem volna igen. Nem a dohányfüst felett bosszankodom úgy, hogy a baba ott van.

Félreértés ne essék valóban illetlen és anyóstól nem szép.. De mit tud tenni ha tényleg úgy gondolja,hogy nem megy ki a saját házából?

Akkor csak bosszankodunk és kész?

Hát én anyámnak azt sem engedem meg ,hogy cigis kézzel megfogja a 3 hónapos babàm. Mossa meg előtte.

Mondom ezt úgy, hogy 2 éve szoktam le én is. De van egy alap intelligencia

2018. aug. 20. 16:39
 17/24 A kérdező kommentje:

Mikor tehetem ige kivittem a babát.

#13as latom inkább te vagy kötekedő kedvedben. Sokmindent még szóvá tehetné anyósnak de mivel az nincs káros hatással az unokájára így nem érdekel. De gondolom te is a két hónapos gyereked mellett cigizel ezért ezt ternészetesnek tartod és ezert vagyok én a durcás meg a ki tudja milyen.

Gratulálok egy értelmetlen kommentet sikerült ide írnod. Remélem vállon veregeted magad érte.

2018. aug. 20. 16:41
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez a "vidd ki addig a babát" mondjuk télen, mínusz 10 fokban nem lesz annyira oké. Kb. 10 percenként öltöztetni, kivinni.
2018. aug. 20. 17:06
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen ez télen szerintem sem megoldás mivel egynap masfél doboz cigit elszív. De úgy tűnik nem is fogunk jönni többet.
2018. aug. 20. 17:21
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Paraszt! Én se vinném többet! Aki meg nem ért veled egyet, mégnagyobb paraszt, ennyi! :D
2018. aug. 20. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!