Ez csak szerintem nem normális?
Anyósom nem hajlandó kimenni cigizni. Ritkán vagyunk nála de azt mondja, hogy még az ő otthonába vagyunk addig mi alkalmazkodjunk. Ha ő jön hozzánk majd ki megy cigizni. Páromnak két testvére van, senki sem cigizik és kb mindenkit zavar a cigi szag ha ittvagyunk. Ráadásul van egy 2hónapos babánk és így se hajlandó ilyenkor kimenni.
Csak szerintem lehetne kicsit tekintettel ránk és kimehetne legalább ilyenkor.
Azonkívül , hogy nem jövövök többet van más megoldás? Most jöttünk először a picivel és hittem legalább az unokája egészsége érdekébe most legalább kint cigizik de tévedtem.
Az tényleg jogában áll, hogy ahool ö van otthon, ott úgy viselkedik, ahogy neki jó.
De ettöl függetlenül tekintettel lehetne rátok, de erre senki sem kötelezheti.
Megoldás, hogy nem mentek oda, ha meg ö jön hozzátok, akkor ragaszkodhattok ahhoz, hogy a lakásban nem dohányozhat
Mikor megszületett a lányunk akkor jött egyedül hozzánk latogatóba. Másik városba lakunk csak mi szoktunk jönni hozzá. Ő valamiért nem akar jönni.
Persze, hogy az ő lakása és azt csinál amit akar, de az unokája(meg a gyerekei)nem ér/érnek ennyit neki hogy ha itt vagyunk akkor kimenjen cigizni, ez igazán elszomorít engem.
Az ő háza, akkor?
Ennyi, nem kell odamenni, ha ez zavar.
Nehogy már te dirigálj más lakásában :D
Nyugi, én is gyűlölöm a cigiszagot, mégsem küldöm ki a házigazdát a SAJÁT házából az udvarra bagózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!