Mit vegyek anyósom nevnapjara?
Figyelt kérdés
Igazából,nemsokára egy éve vagyok együtt a barátommal , mindenféle problémák miatt csak most ismertem meg úgy igazán a családját,az anyukája rettentő aranyos nő,de nemsokára névnapja de fogalmam sincs mit vegyek neki! Mint mondtam,nem reg ismertem meg úgy személyesen, szóval nemtudok róla sok mindent! Valami apróságot szeretnék neki venni, virágot mondtak de nő-nőnek virág ezt Nemtudom milyen lenne! Nem jár el sehova igazából nagyon elfoglalt a házimunkával,nem egy gyereke van és miattuk legfőképp úgy otthon tartózkodik! Valami ötlet ? :(2018. aug. 11. 15:12
1/6 anonim válasza:
Pár szál virág és egy desszert. Nem kell túlgondolni.
2/6 anonim válasza:
Nem kell túlgondolni, vegyél neki egy bonbont és kész.
A mi családunkban legalábbis az a szokás h a karácsony kivételével mindenkit elintézünk egy üveg borral v csokival
A gesztus a lényeg.
4/6 anonim válasza:
Csoki, vagy ha fogyózik, akkor virág.
Kérdezd meg a barátodat, hogy melyiket szereti.
5/6 anonim válasza:
En vettem neki limonádés befőttes poharat, két színeset, szerintem tök jól néznek ki és mostanában divatos.
6/6 acelsziv válasza:
Kapcsolatfüggő is. Tőlem az anyó max taposóaknát kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!