Hogyan lehet elnyerni a bizalmát egy rosszindulatú, tesztelgetős, keménykedő apósnak?
Nem a bizalmát kell elnyerned, hanem a tiszteletét.
A tisztelet mint minden élőlényt megillető szuverén alapjog, abban a formában jár neked, hogy egyszer közlöd vele:
"Sajnálom ha nehezen bízik meg bennem, viszont számomra sértőek ezek a feltételezések, és nem vagyok köteles eltűrni őket, és nem is fogom.Szeretnék jóban lenni önnel, viszont ha nem kezel emberként, nem tudom mit vár viszont tőlem."
És ő ezt vagy elfogadja, vagy nem.Ha nem akkor ignorálod, megkíméled magad a felesleges stressztől, ha igen, akkor változni fog a hozzá állása.
Szerintem ez egy klassz apa, teher alatt nő a pálma!
Azt teszteli, hogy a lányának elég jó leszel-e, dícséretes! Amikről írsz, azok egyáltalán nem rossz dolgok:
- ne drogozz, ne igyál, mint a kefekötő,
- dolgozz rendesen,
- fizikai munkát se nézd le, és ha már férfi vagy értsél is hozzá,
- időre hazahozni ez pedig a tisztelet jele, ezt még kérnie se kéne...
Itt azt hiszem veled van a probléma.
Ha ezeknek a minimális elvárásoknak se tudsz megfelelni, akkor tényleg hagyni kell, nem vagy rá alkalmas, találnak helyetted sokkal jobbat :)
Akinek ez nem teher, hanem természetes.........
Szívecske!
Én nem vagyok azonos azzal, akivel a vitát kezdted... Csak annyira irritáló és maradi már az írásod is, hogy muszáj közbeszólnom.
Ami azt illeti velem is az a helyzet, mint veled ilyen tereken, csak az én jelenlegi barátommal még csak 2 hónapja vagyok együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!