Mièrt használják az anyósjèlölt ès az apósjelölt kifejezèst?
Figyelt kérdés
Szerintem ilyen nem is lètezik. Hisz senki nem választ magának anyóst, így jelölt sem lètezhet.2018. júl. 20. 19:08
11/13 anonim válasza:
"Jelltség szamomra rendkívül kellemetlen, merev". Nyilvan nem is hasznalod. Mas meg lazának, vagy épp viccesnek tartja és hasznáKi ilyen, ki olyan.lja.
12/13 anonim válasza:
#6: "Meg ez a folyamatos anyós meg após megszólítas." Hat, nem tudom, de felenk ilyen nem nagyon van. Sokkal inkabb az "anyuka/apuka" megszólítas dívik, vagy epp a neven szólítás. Az anyos/após nem megszólítás, inkabb akkor hasznalatos, ha massal beszelgetve, szóba kerül az anyós/após.
13/13 anonim válasza:
Attól függ. Én miért mondanám neked h aposom, anyósom (jelölt, stb)?? Mondjuk, mert ha azt mondom, a Juli meg a Karcsi akkor tudod h kiről beszélek? Nem hinném.. Amúgy ja, az is ilyen, mint a parom/ bnom/ barátom anyja vagy apja, csak rovidebb. Meg amúgy ki nem sz..jale. Számomra totál pihentagyu aki ilyenekkel tölti az idejét.
Várj, meg egy kérdés : az ASZTAL miért asztal. Milyen hulyeszó, aa sz t a a a l. Aasz-taaal asztaaaal. Miért nem hurtiki vagy trimimiki, vagy golahu. Érted.. Ezekkel el lehet tölteni hónapokat, de kb uannyira gáz amit te eroltetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!