Hagyjam vagy ne hagyjam?
Ez az ő szegénysegi bizonyitvanya. Ő kevesebb ettől.
Nálunk ugyanez volt.
Volt egy nagymama es apa anyukaja ;) csak magának köszönhette !
10 évesen megkerdezte fiamtól mennyi idős is vagy :D
En megmondtam neki a velemenyem mit gondolok róla! Addig sem voltam a kedvence rontani mar nem rontottam a helyzeten.
Lenyegtelen hagyadik feleseg vagy . Az unoka unoka kellene legyen !
Ő marad ki az eletéből.
Hasonló helyzet van nálunk is. Mikor a férjemmel megismerkedtünk, anyósom teljesen kiakadt. Ő még mindig abban reménykedett, hogy kibékülnek, és elveszi feleségül, ha már gyerekük lett. Azóta eltelt pár év, család lettünk, de a második unoka nem érdekelte. Az elején rosszul esett, nem magam, hanem a lányom miatt. Most úgy vagyok vele, hogy lesz**om a vénasszonyt, csinálja, ha neki jó. A vicc benne, hogy mióta nem próbálok normális lenni vele, azóta olyan érzésem van, hogy fordult a kocka. Néha látom, hogy a kapu előtt vár, leskelődik, be akar jönni, de ez a vonat már elment. Fehér ember nem felejt. Jópofizzon csak az exnek, az én házamba be nem teszi a lábát.
Próbáld te is letojni, legalább nem okoskodik bele az életetekbe.
Egyébként elég látványosan csinálja, azt hogy ő vele így nem foglalkozik. Amikor nálunk van családi összejövetel a másik legkisebb unokáját becézgeti, puszilgatja az én kislányomnak még csak nem is köszön, pedig még ő is elég kicsi 5,5 éves.
Az én anyukám hál istennek ennek pont az ellentéte, ő egy igazi nagyi, imádja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!