Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mihez kezdjek apuci pici fiával?

Mihez kezdjek apuci pici fiával?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt. Eljött az a pont ahol döntenem kell, hogyan tovább.

Eddig is voltak gondjaink. Folyton ígérgetett, mindig pofára estem. Nem használ a szép szó, sem a külön alvás, sem a kocsiban töltött éjszakák.

Ha csak szóba kerülnek a szülei vagy a sógornőm görcsbe rándul a gyomrom és remegni kezdek. Próbálom ignorálni őket.

A probléma nem velük van igazából, hanem a párommal, aki az alapvetően kezelhető helyzeteket meg sem próbálja irányítani. Én úgy érzem, hogy mindenki "idomítsa" a saját szüleit, így ha nálunk gond van a szüleimmel, akkor kezelem azt és ez működik is.

Ott buktam ki leginkább, hogy egy számomra lelkileg megterhelő nőgyógyászati műtét előtt szóltam neki, hogy szükségem van rá. Senki másra nem számíthattam, senkivel nem beszélhettem meg az érzéseimet. Kértem, hogy a műtétet megelőzően amennyit legyen velem, amennyit tud. Sokat segített volna.

Az apjáról annyit, hogy sokat iszik, ha iszik. Egy rendezvényre voltak hivatalosak, így a párom lett a sofőr. Már ebből tudhatta volna, h vedelni fog. Hazafele össze vesztek. Ilyenkor nekem sírja el a bánatát, mindig ígérget, hogy ez volt az utolsó. Többet nem baxhatja át stb. Persze ma, mintha mi sem történt volna, olyan könnyedén beszélt az apjával.

Mindig ez van, ő a kisgyerek, akit minden fele trágár beszólással lehet illetni. Ő meg ugyanúgy teszi a dolgát mintha ez így normális dolog lenne.

Hogy várjam el egy olyan embertől, hogy kiálljon a "családunkért", ha még magáért sem képes?

Hogy gondolhatja azt, hogy egy párkapcsolat abból áll, hogy én mindent le kell nyeljek, meg kell adjak neki, mikozben viszonzast nem kapok?

2018. júl. 5. 20:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
na, mert te aztán különb vagy... külön alvás, mint bünti? dedó.
2018. júl. 5. 21:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mihez kezdjek apuci pici fiával? ... Nekem nem pasi, hanem férfi kell"

Akkor mi a kérdés? Dobbants!

"4 éve vagyunk együtt. ... Folyton ígérgetett, mindig pofára estem. Nem használ a szép szó, sem a külön alvás, sem a kocsiban töltött éjszakák. ... Ha csak szóba kerülnek a szülei vagy a sógornőm görcsbe rándul a gyomrom és remegni kezdek."

Már ennyi is épp elég ahhoz, hogy menekülj végre.

2018. júl. 5. 21:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, azért nem változtat mert végső soron neki ez a helyzet jó.

És elárulom, nem is fog.

De igazából te ugyanilyen vagy, tök régóta nem érzed jól magad így, és kapaszkodsz abba, hogy majd javul a helyzet.

Nem fog, döntsd el, hogy a továbbiakban mit akarsz, mert ez az ember nem fog változtatni.

2018. júl. 5. 22:18
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen alakra hogy lehet 4 évet elpazarolni, de tényleg? Mit szerettél meg?

Ilyenkor szoktam hálát adni a jó égnek, hogy nem tudok olyan lila ködösen szerelmes lenni és az alkalmatlan partenerekre egy év volt a maximum, amit elpazaroltam az életemből.

Én már maximum a nőgyógyászati procedúra után kiadtam volna az útját, hogy innentől kezdve úgy cseszik ki magával, ahogy akarja, csak engem haggyon ki. Bár magamat ismerve, sokkal hamarabb megléptem volna.

2018. júl. 5. 23:48
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
Jaj,ez ugyanaz a díszpinty aki nem bírja 6 hétig szex nélkül abortusz után?
2018. júl. 6. 00:23
 16/21 A kérdező kommentje:

A négy év úgy jött össze, h kb 2 évig normális volt. Annyira, hogy fel lehetett építeni egy kapcsolatot. Akkor csúszott szét valami, amikor összeköltöztünk.

Már csak az anyagiakat sajnálom, de azt egyedül konyebb lesz intézni.

Utolsó what? Ez a nőgyógyászati műtétből jött össze? Grat.

2018. júl. 6. 04:37
 17/21 anonim ***** válasza:
4%

Nem, volt itt egy csaj, aki arról paaszkodott, hogy a pasikája már egy héttel ab. után dugná.

1. te dedós módon oldod meg a bajokat - külön alvás, szexmegvonás, stb. - az ugye megvan, hogy egy FÉRFI a második ilyennél kivág a fenébe?!

2. ő meg apucifia, aki SOHA nem fog változni

Azt mondjuk nem értem, hogy csszhettetek el 4! évet erre a fosra, amit te kapcsolatnak nevezel, de mindegy. :D

2018. júl. 6. 07:38
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
17 nem kell túlragozni- teljesen átlagos történet. Belezúgtak egymásba, majd kiábrándultak. És ha kiábrándultak: jönnek a hibák felhánytorgatásai. Noha addig is ott voltak azok a hibák, de elvakít a szerelem. A kérdezőnek is pont annyi hibája bukott elő a homályból, mint a szerencsétlen ürgének, csak ő nem ír ki kérdést :D.
2018. júl. 6. 08:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmihez!! Ezt tanuljátok már meg.
2018. júl. 6. 14:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Elpazaroltál rá 4! évet és nem változott semmi. Keress egy férfit, ne egy életképtelen fiúcskát.
2018. júl. 6. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!