Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak velük? Az...

Mit csináljak velük? Az őrületbe kergetnek már vele

Figyelt kérdés
Jövendőbeli anyósom szeret vásárolni,szereti a boltokat.Ezzel én is így vagyok,de én általában baratnőmmel vagy egyedül járok,mert tudom,hogy páromnak ez csak nyűg és idegrohamot kap 10 perc után, sajnos türelmetlen ebbe, de én ezt elfogadtam, tudom kezelni. Inkább buszozok a kis táskáimmal, max ha tud beugrik értem a városba.Szinte csak élelmiszert,háztartási dolgokat vásárolunk együtt.Anyós 2 éve vett magának egy kocsit.Ő viszont városban fél vezetni,nem biztos magában,így olykor vinni kell nagyvárosba orvoshoz,intézkedni.Ezzel nincs is baj,segítünk, mha tudunk,de amit leművel néha az már nekem is sok. Általában úgy néz ki a dolog,hogy letudja a dolgát és jön páromnak azzal,hogy de nézzünk már be még ide meg oda..Párom elviszi,rábízza ne soká időzzön.Aztán egy cipőt 3x felpróbál,kijön a boltból,visszamegy,nézelődik,kikéri a véleményünket(volt már, hogy én is velük voltam) Párom meg már az ereit vágná fel legszívesebben.Aztán dühös,kiabál rá, legközelebb nem hozlak sehova,jösz egyedül blabla..összevesznek,aztán ami duhít engem,hogy ezzel elcseszi a mi napunkat is,mert párom az én fejem is leharapja,ha bármit mondok,pedig otthon ritkán balhézunk,de ilyenkor képesek vagyunk kiabálni is egymással. Rajtam vezeti le, aztán megbánja, megfogadja magának, hogy többet nem viszi cipőboltba az anyját. Egy darabig okés, aztán megint elviszi és kezdődik előről.Mondtam páromnak én rám ne számítson többet,menjenek boldogítani egymást,de teljesen nem tudjuk elkerülni egymást úgysem. Pl. nemsokára megyünk bútorokat,csempét nézni,és anyós is szeretne jönni.Párom anyumat is elhívta, hogy ők majd elelsznek, mi meg megyünk válogatni,de már előre félek...
2018. máj. 16. 10:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azért tegyük tisztába kicsit a dolgokat. Ha felpróbál két pár egyforma cipőt és 15 percig azon filózik, hogy melyik csilog szebben és melyiken szebb a minta, holott ugyan olyanok..Ez már nekem is sok,pedig nő vagyok, de én nyilván nem szólom meg, nem kiabálok vele. Tény, hogy párom agyvize hamar felforr emiatt, de emellett csak jó tulajdonságai vannak, minden másban megegyezünk, segít nekem a háztartásban, kiáll mellettem stb. Kértem már, hogy legyen türelmesebb vagy akkor orvos után vigye haza, ne vásárolgatni, más megoldást nem tudok, meglátom mi lesz legközelebb. Szerintem megsajnálja vagy nem tudom. Após sosem vezetett, nincs jogsija, az meg hogy őt vásárolni elvigye..szerintem ha fizetnének neki sem menne

:D Az, hogy nincs otthon dolga vagy unatkozna vagy nem tudna leválni a fiáról sem így van.Jár munkába, kerte és állatai is vannak, sok a dolga. Egy éve albiban lakunk... Eleinte nehezen viselte, hogy az egy szem fia elköltözött, de párom helyre rakta és rájött, hogy a hisztivel csak eltol minket, sikerült megbeszélni kulturáltan, nem hívogat, nem mondhatok rá ilyesmit. Ezek a fuvarozgatások kb 2-3 havonta vannak, azért nem úgy kell elképzelni, hogy mindig hívogatja taxisnak, a közeli településeken elvezet. De azért bosszantó ez így. Az áruházba meg nem azért visszük, mert nem tudunk a sarkunkra állni, hanem mert szeretne venni a fürdőbe valami mosdó+szekrény szettet. Most mondjuk neki, hogy nem jöhet, szóljon a szomszédnak, menjen ahogy akar..? Azért némely válaszoló sem gondolja végig a dolgokat..Ha nem lennénk jóba, más lenne...

2018. máj. 16. 13:05
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
11# ragozhatod.. De a lényeg az, hogy anyósod idegesítő, a párod meg veled kiabál. Ennyi.
2018. máj. 16. 14:26
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

Az anyóst miért kell "vinni" ide-oda autóval, ha VAN jogosítványa és VAN autója????

A párod szedje össze a férfiasságát és ne legyen az anyja kutyája. Te meg döntsd el, hogy kell-e neked ilyen valaki vagy keresel egy önálló, felnött embert magad mellé.

2018. máj. 16. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Ebben a csaladban egyedul aposnak van esze.
2018. máj. 16. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Én nagyon jóban vagyok a szüleimmel , jó fejek de mikor mi mentünk vásárolni a házunkhoz csempét, bútorokat akkor oda nem kellett anyukám. Egyszerűen ezt ketten akartuk megélni. Hiába kell anyumnak is valami. Az egy közös kis dolgunk volt. Szóval meglehet mondani, hogy bocs anya most ketten megyünk. Majd egyszer elviszlek és akkor vehetsz fürdőszoba szekrényt. Ez nem gáz. Amúgy a többiek nyersen fogalmaztak de igazuk van. A párod ha ennyire nem bírja a vásárlást ne vigye. Vagy tényleg pl tali 3 óra múlva itt. Nem kell kisérgetni anyut és aszisztálni a cipőkhöz. Vagy mehet busszal is. Vagy ha kész elmentek érte. Ezer verzió. De a pasid a leggázabbat csinálja. Nem szeret menni de megteszi, utána meg rajtad vezeti le. Velem 1x tudta volna megcsinálni. Az első cirkusznál kiszálltam volna és busszal mentem volna haza. Rajtam senki ne vezesse le a nyomorát.
2018. máj. 16. 18:05
 16/17 anonim ***** válasza:
17%
Bocsi de olyan zagyva az egesz h elsore nem fogtam fel h mi van. Te ne menj veluk vagy anyost hagyjatok otthon.
2018. máj. 16. 20:10
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

A Morzsi kutyát meg a Cirmit nem akarjàtok magatokkal vinni csempét választani??

Vagy a szomszèd pletykafészek Bözsét?

Mi van, anyós nélkül nem indul be az autó? Aztán mivel őt nem lehet otthon hagyni, akkor vinni kell mellé társalkodónőt is? Egy cipőt nem tud anyós venni, akkor mi lesz, ha beledumálhat a csempébe? Annyira naiv nem lehetsz, hogy elhiszed, nem szól egy szót sem.

De lásd a jót benne: párod majd jól összeveszik az anyjával, amiért te fogsz megfizetni, aztán a végén annyit üvöltöztök majd, hogy össze sem kell költözni.

2018. máj. 17. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!