Titeket szoktak elismerni, illetve dicsérni a párotok szülei?
Kíváncsi vagyok, másoknál hogy van ez.
Már megszoktam, de néha mégis elkezd bántani a dolog, mert engem nem sűrűn szoktak. Kaptam már dicséretet, elismerést a családja oldaláról, de általában nem a vérrokonoktól. Feltűnt, hogy após párja milyen jóban van a menyével, mind a kettővel. Nagyon kedvesek egymással, amúgy velem is nagyon kedves. Nem is emlékszem olyan kedves szavakra, hogy én kaptam volna anyósomtól. Vagy már annyira rég volt olyan, hogy már nem is emlékszem...
Hát rosszul esik, mert a vő jelöltekről pedig meghallgattam milyen "jó partik", milyen normális, mennyire rendes... Nem annyira túl régen megint.(Talán ezért bánt a dolog jobban, pedig sokat segítettem is náluk.) Rólam nem igen mondtak ilyet, s ha például ki vagyok öltözve, hajamat megcsinálom - szóval külsőleg kicsinosítom magam - amikor más észre vesz ilyen dolgokat, ők azt véletlenül sem. (10ből max 1szer.)
Szerintem ez annak a jele, hogy most sem fogadtak el, mert még ilyen apró dolog is nehezükre esik.
Ti hogy értékelitek az ilyet?
10-es viszont ehhez a részedről is olyan személyiség kell, ami úgy tűnik meg van. Ez nagy szó a mai világban.
Nekem is hasonló lelkületű a feleségem. Amikor a feleségem megjelent a családomban, akkor olyan volt mimtha mindig is a család része volt. Sőt volt egy hosszabb időszak, amikor rá kíváncsibbak voltak, mint rám :D. Az ő családja magának való és pici. Ettől függetlenül anyósommal jó a viszonyom.
Örülök neki, hogy akik jóban vannak, ilyen jók a kapcsolatok. :)
Én laktam velük amúgy egy ideig, talán azért is fontos nekem a dolog, mert hát mindennap láttam őket. Nekem az volt az elképzelés, hogy ilyen helyzetben erősödik a kapcsolat (lehetőleg jó irányban).
Volt egy elképzelésem, de ami sehogy nem valósult meg. Közben mi idén megházasodunk és mivel nem örültek az eljegyzésnek sem, most félek mire számítsak. Persze aznap nem igen azzal fogok foglalkozni, de most izgulok még előre. Ez is bajom. Úgy képzeltem el az egész házasságomat, hogy azért a többiek nem ellenzik vagy leszólják legalább a tervét. Már elfogadták ugyan szerintem, de nem birom kiverni a fejemből, hogy látszat az öröm majd... Az én családom pozitívan állt a házassági szándékunkhoz.
Nem tudom hanyas valszolo vagyok, aki irta h azert "megszoljak" ha csinosabb.
De egy szoval sem mondtam h rossz a viszonyunk, szeretem anyost, o is engem. Csak van ilyen. Hogy nem veszi eszre a dolgokat, vagy nem tartja fontosnak, vagy pedig az ellenkezoje. Ebbol ne szurd le kerdezo h nem kedvel, csak nem tartja fontosnak, h belotted a hajad es megdicserje. Lehet h nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!