Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kikèszít az anyósom! Bővebbent...

Kikèszít az anyósom! Bővebbent lent?

Figyelt kérdés
Az anyósoméknal vagy is még nem az anyosom. Náluk lakunk de 1hónap mulva kulon koltozunk. Van 2 kutyank a parommal akiket mindig viszunk magunkkal mindenhova, de van amikor otthon maradnak és ilyenkor átengedi magukhoz. Engem nagyon idegesít es mondtuk is màr neki de nem hagyja abba. Ugy csinál mintha az ő kutyái lennének. Tudom, higy nevetséges. Mit ajánlotok?
2018. ápr. 30. 15:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt ajánlom, hogy higgadj le. Ott laktok, nem fúrja meg a házasságotokat, nem teszi tönkre az életeteket, és még a kutyákkal is foglalkozik. Attól semmi bajuk nem lesz, hogy átengedi őket, és a felsorolt dolgokat adja nekik.

Nehezemre esik ilyet mondani, de itt nem az anyós a gond.

2018. ápr. 30. 23:52
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nála laktok, ennyit igazán kibírhattok.Inkább örüljetek, hogy szereti a kutyákat.
2018. máj. 1. 01:24
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul, ha egy hónap múlva költöztök, most már igazán nem érdemes ezért veszekedni.
2018. máj. 1. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!